Το πτώμα μιας 45χρονης γυναίκας και ενός άνδρας εντοπίστηκαν το απόγευμα της Κυριακής άνδρες της Αστυνομίας, στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με το loutraki365, αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου εισέβαλλαν περίπου στις 16:15, στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, στο Φλάμπουρο.
Όπως μεταδίδει το loutrakiblog.gr, η ΕΛΑΣ εντόπισαν τη σορό μιας γυναίκας μέσα σε μια λίμνη αίματος και δίπλα της να κείτεται ένας άνδρας.

Οι πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στην περιοχή Βηθλεέμ, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της 45χρονης στο Φλάμπουρο, το όχημα της, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση από άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο, όπου αρχικά κατέσβησαν τη φωτιά, προτού αυτή επεκταθεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο ανήκει σε Έλληνα, ο οποίος διατηρεί φαρμακείο στην ευρύτερη περιοχή και εξετάζεται εάν είναι το άτομο που βρέθηκε νεκρό, δίπλα στην αλλοδαπή.

Στη συνέχεια, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της οδηγού.

Το θύμα είναι μια γυναίκα ηλικίας περίπου 45 ετών, ουκρανικής καταγωγής, η οποία ήταν μητέρα ενός κοριτσιού 20 περίπου ετών. Η αλλοδαπή γυναίκα, που εργάζεται ως μασέρ, τα τελευταία χρόνια σχετιζόταν με αλλοδαπό άνδρα, ενώ είναι διαζευγμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο αναμένεται να φτάσει ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του άνδρα και της γυναίκας, ενώ τα ακριβή αίτια αναμένονται μετά τη διενέργεια της νεκροψίας και της νεκροτομής.


γυκ
θτκψθυ