Σοκ προκαλεί η αυτοκτονία του 41χρονου, Δημήτρη Καμπανάρου, ιδιοκτήτη του γηροκομείου στον Αγιο Στέφανο όπου είχαν εντοπιστεί 3 κρούσματα κοροναϊού.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος που προχώρησε στην απονενοημένη πράξη, είχε δώσει αρκετές φορές συνεντεύξεις για θέματα των οίκων ευγηρίας καθώς διατελούσε και χρέη ταμεία στην Πανελλήνια Ένωση Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων.

 Η τελευταία συνέντευξη που είχε δώσει ο 41χρονος ήταν μια ημέρα αφότου είχε γίνει γνωστή η είδηση ότι είχε διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τα δεκάδες κρούσματα κοροναϊού που εντοπίστηκαν σε γηροκομείο στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο ίδιος μιλώντας στις 2 Οκτωβρίου στο Mega είχε επισημάνει εκ μέρους της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων, την αναγκαιότητα διάθεσης δωρεάν τεστ Covid-19 για το Προσωπικό των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ 
 
Ο ίδιος σημείωνε ότι δεν γινόντουσαν επαρκή τεστ στους οίκους ευγηρίας ενώ είχε καταγγείλει ότι από τον περασμένο Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο είχαν γίνει τεστ μία ή δύο φορές όταν στο εξωτερικό γίνονται δύο κάθε μήνα.

 Δείτε τι είχε πει ο άτυχος Δημήτρης Καμπανάρος στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη μόλις 19 ημέρες νωρίτερα.