Της Στέλλας Νοβάκη, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


Εφτανε μόνο η φράση «Αυτό είναι το κορίτσι μου» για να αρχίσει ο διαγκωνισμός των φωτογράφων και τα φλας να αστράψουν. Εκείνη πόζαρε με χάρη, στυλ και τη θηλυκότητα που χαρακτηρίζει τις Θεσσαλονικιές. Οι κοινές εμφανίσεις του Απόστολου Τζιτζικώστα και της Ελεάννας Βλάχου, άλλωστε, είναι σπάνιες, καθώς τόσο η όμορφη επιχειρηματίας της συμπρωτεύουσας όσο και ο νυν και εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας διατηρούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή και τους αρέσει περισσότερο όσα δεν αφορούν την πολιτική και τα κοινά να παραμένουν στη σκιά.
Η καλλίγραμμη γυμνάστρια, από τις πιο όμορφες και δραστήριες γυναίκες της Θεσσαλονίκης, μας εντυπωσίασε και μας ξάφνιασε όταν μας συστήθηκε ως το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του Απόστολου Τζιτζικώστα. Εκείνος, από τη μεριά του, μάλιστα, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τη μέλλουσα σύζυγό του.
Η επίσημη παρουσίαση έγινε κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε ο εν ενεργεία περιφερειάρχης με δημοσιογράφους στο εκλογικό του κέντρο. «Είναι η σύντροφος της ζωής μου και σκεφτόμαστε να παντρευτούμε» ήταν τα λόγια του Απόστολου Τζιτζικώστα, που, περνώντας το χέρι του στη μέση της, έκανε την Ελεάννα να χαλαρώσει και να νιώσει άνετα.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας δεν θα μπορούσε να χαλάσει το χατίρι στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη και να μην επιβεβαιώσει τη φήμη της ότι είναι η πιο... ερωτική πόλη της Ελλάδας.
Με την Ελεάννα γνωρίστηκαν από μια κοινή τους παρέα. Εκείνος ήταν ήδη πολιτικός, βουλευτής της Ν.Δ. και εκείνη μία από τις περιζήτητες Θεσσαλονικιές, λόγω τόσο της αφοπλιστικής εξωτερικής της εμφάνισης όσο και της επιχειρηματικής της δράσης, μιας και οι γονείς της διατηρούν βιοτεχνία ρούχων στο Καλοχώρι. Λίγους μήνες αργότερα η γνωριμία εξελίχθηκε σε σχέση. Το ζευγάρι για πολλά χρόνια κινούνταν διακριτικά και χωρίς να γίνει στόχος, ούτε καν για... τοπικό κουτσομπολιό.
Για τον Απόστολο Τζιτζικώστα το μεγαλύτερο προτέρημα της Ελεάννας δεν είναι η ομορφιά της. Αυτό που τον μάγεψε είναι η υπομονή της, όπως έχει εξομολογηθεί. Από την πλευρά της, η Ελεάννα ξεχωρίζει πολλά στοιχεία στον χαρακτήρα του συντρόφου της, αλλά αυτό που τη συναρπάζει είναι η διάθεσή του να προσφέρει.

http://www.thestival.gr/media/k2/items/cache/3621cb50a5897ebf59485b2a6198a499_XL.jpg

ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ. Ο φωτογραφικός φακός λατρεύει τη νεαρή Ελεάννα. Τα μεγάλα, πράσινα μάτια της και τα ξανθά μαλλιά της συμπληρώνουν την εικόνα της όμορφης Θεσσαλονικιάς, που από την πρώτη της εμφάνιση στο πλευρό του περιφερειάρχη αναμενόταν να τη δούμε σε πολλά εξώφυλλα περιοδικών και εφημερίδων.
Με το ταμπεραμέντο της Μακεδονίτισσας εκείνη, βέβαια, στέκεται βράχος στο πλευρό του Απ. Τζιτζικώστα. Για τους Θεσσαλονικείς αποτελούσε κοινό μυστικό η σχέση τους και όσοι τους γνωρίζουν καλά μιλούν για ένα από τα πιο ταιριαστά και όμορφα ζευγάρια της πόλης.
Η όμορφη Θεσσαλονικιά στέκεται δίπλα στον περιφερειάρχη από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας του. Σχεδόν καθημερινά εμφανίζεται στο εκλογικό του κέντρο και συνεισφέρει με όποιο τρόπο μπορεί. Φυσικά, υπάρχουν και οι δικές της υποχρεώσεις, καθώς τους τελευταίους μήνες έχει αποκτήσει το δικό της cafe, στην πλατεία Αγίας Σοφίας.


Η συνεργασία με τον Γονίδη

Οι φήμες θέλουν τον Απόστολο Τζιτζικώστα και την Ελεάννα Βλάχου να συγκατοικούν και άμεσα να περνούν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους, που είναι ο γάμος. Επιθυμία, άλλωστε, και των δύο είναι να φτιάξουν οικογένεια. Μπορεί την Ελεάννα να τη γνωρίσαμε πρόσφατα και τυπικά ως το κορίτσι του Απόστολου Τζιτζικώστα, όμως οι Θεσσαλονικείς τη γνωρίζουν από τότε που επιχείρησε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ! Ακόμη λιγότεροι, όμως, θυμούνται ότι την Ελεάννα την... έχουν ξαναδεί ως πρωταγωνίστρια στο βιντεοκλίπ της μεγάλης επιτυχίας του Σταμάτη Γονίδη «Εχω πετάξει μαζί σου». Ηταν ακόμα ένα δείγμα της καλής επαγγελματικής πορείας που θα μπορούσε να έχει διαγράψει η όμορφη Θεσσαλονικιά στον χώρο του θεάματος και της μόδας. Η καλλίπυγος νεαρή που βλέπουμε να λικνίζεται με χάρη στους ρυθμούς του τσιφτετελιού και να υποδύεται τη γυναίκα που... ράγισε την καρδιά του τραγουδιστή δεν είναι άλλη από την Ελεάννα Βλάχου. Ο έρωτας, όμως, χτύπησε την πόρτα της καρδιάς της και εκείνη άλλαξε πορεία. Σίγουρα δεν έχει μετανιώσει. Αλλωστε, η καριέρα στο μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης, ενώ ο έρωτάς της για τον Απόστολο Τζιτζικώστα δείχνει ότι θα είναι παντοτινός.