Πολλά ερωτήματα εγείρει η πρωτοφανής ενέργεια που έγινε τα ξημερώματα σήμερα σε παρκινγκ στην οδό Σόλωνος στο Αγρίνιο, με τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τσακανίκα από αγνώστους.

Ήταν λίγο πριν τις 2:30 τα ξημερώματα όταν τρεις με τέσσερις άγνωστοι νέοι, σύμφωνα με μάρτυρες, αφού πρώτα έριξαν πέτρα και έσπασαν το πίσω τζαμί του αυτοκινήτου, έριξαν στο όχημα εμπρηστικό μηχανισμό και βενζίνη και απομακρύνθηκαν φωνασκώντας και τρέχοντας προς την οδό Μακρή. Το πίσω μέρος του αυτοκίνητου πήρε αμέσως φωτιά που ευτυχώς δεν επεκτάθηκε χάρις στην έγκαιρη επέμβαση περιοίκου που έσπευσε στο σημείο με πυροσβεστήρα, αλλά και της Π.Υ. Αγρινίου που κινητοποίησε πυροσβέστες και τρία συνολικά οχήματα.

gege-lancia3

Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, η πυρκαγιά έσβησε γρήγορα, αλλά προκάλεσε πολύ σοβαρές ζημιές στο όχημα. Την σχετική προανάκριση έχε αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας του Αγρινίου.

gege-lancia9

Τόσο ο. Π. Τσακανίκας, όσο και η σύζυγος του, κατέθεσαν στην Ασφάλεια για το περιστατικό, πρόκειται να κληθούν και μάρτυρες, ενώ παράλληλα απευθύνεται έκκληση να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν περισσότερα για την θρασύδειλη αυτή επίθεση και είδαν από κοντά το συμβάν ή τους δράστες.