Εμβολιάστηκε ο καθηγήτης Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας στο Νοσοκομείο «Αττικόν», λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Αυτό ήταν. Ούτε που το κατάλαβα. Ευχαριστώ» είπε στη συνάδελφό του που του έκανε το εμβόλιο. «Ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε πολύ καιρό. Καθε 16 δευτερόλεπτα πεθαίνει ένας πολίτης της Ε.Ε και του Ηνωμένου Βασιλείου. Για το εμβόλιο ίσχυσαν και ισχύουν όλες οι προδιαγραφές που ισχύουν για όλα τα εμβόλια», τόνισε ο Δρ. Τσιόδρας, που ταυτίστηκε με την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό στην πρώτη φάση της πανδημίας. «Δεν ήρθε το τέλος ακόμα. Το τέλος θα έρθει σταδιακά. Πρέπει να μείνουμε προσεκτικοί», ήταν το μήνυμα του λοιμωξιολόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα εμβολίαστηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου,
η νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός Ευσταθία Καμπισιούλη και ο 88χρονος ηλικιωμένος Μιχάλης Γιοβανίδης, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Δείτε βίντεο