Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες, έχοντας στο στόχαστρο κυρίως θιασάρχες και σκηνοθέτες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί που έχουν παρενοχλήσει γυναίκες ηθοποιούς, είναι και κάποιοι που βάζουν στο μάτι νεαρά αγόρια, που θέλουν να κάνουν τη δική τους καριέρα στο χώρο του θεάτρου και γενικά του θεάματος.

Οι φήμες λοιπόν κάνουν λόγο και για καταγγελίες που αφορούν ηθοποιούς και σκηνοθέτες που παρενοχλούν νεαρά αγόρια. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση πολύ γνωστού ταλαντούχου και καταξιωμένου γκέι ηθοποιού και σκηνοθέτη που φέρεται να παρενοχλεί νεαρούς, συνήθως πρωτοετείς δραματικών σχολών, που προκειμένου να τους ρίξει στο κρεβάτι του τους τάζει μεγάλη καριέρα στο χώρο του θεάματος.

Η δράση του όμως δεν σταματά σε σπουδαστές δραματικών σχολών, αφού έχει παρενοχλήσει και αγόρια ηλικίας 12-15 χρόνων. Δεν δίστασε μάλιστα να αποπλανήσει και το γιο φιλικού του ζευγαριού. Μάλιστα, το περιστατικό είναι και καταγεγραμμένο, αφού ακολούθησαν μηνύσεις.

Ο εν λόγω ηθοποιός και σκηνοθέτης διατηρούσε πολύ καλές φιλικές σχέσεις με ζευγάρι καλλιτεχνών, που έχει ένα γιο. Όταν το παιδί ήταν στην ηλικία των 14 χρόνων, κάποια μέρα που έμεινε μόνο στο σπίτι με τον εν λόγω καλλιτέχνη, εκείνος δεν δίστασε να προσεγγίσει ερωτικά το αγόρι προκειμένου να το αποπλανήσει. Άρχισε λοιπόν να το χαϊδεύει στα γεννητικά του όργανα, προκείμενου να το ερεθίσει και να το οδηγήσει σε οργασμό. Ωστόσο, δεν έμεινε σε αυτό…

Το επόμενο διάστημα άρχισε να τηλεφωνεί στο 14χρονο συνεχίζοντας να τον παρενοχλεί και λέγοντάς του ότι θα πρέπει να αποδεχθεί τη φύση του. Το παιδί, μετά το περιστατικό στο σπίτι του και την πίεση από το σκηνοθέτη, άρχισε να νιώθει άγχος, ενοχές και τύψεις κι έφθασε μέχρι και την απόπειρα αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες του. Ευτυχώς, μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο από τους γονείς του, που τον βρήκαν με τις φλέβες των χεριών του κομμένες, και σώθηκε η ζωή του.

Όταν ρωτήθηκε τόσο από τους γονείς του όσο και από τους γιατρούς τι ήταν αυτό που τον οδήγησε σε αυτή την απόπειρα, δεν πήραν απάντηση, καθώς το παιδί αρνιόταν να μιλήσει. Από τη στιγμή εκείνη το 14χρονο παρακολουθούσε ψυχολόγος, μέχρι που μίλησε για το γεγονός ένα χρόνο μετά. Οι γονείς έπεσαν από τα σύννεφα, όταν έμαθαν τι είχε συμβεί στο παιδί τους και το οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας και μάλιστα από ένα άτομο που εμπιστεύονταν. Έτσι προχώρησαν σε μηνύσεις και σε ό,τι προβλέπεται από τη νομικό οδό.

Μπροστά στον ντόρο όμως που θα ακολουθούσε, λόγω του μεγάλου ονόματος και της δημοφιλίας του κατηγορουμένου, το θέμα «κουκουλώθηκε». Οι γονείς φοβήθηκαν ότι από τη δημοσιότητα που θα έπαιρνε το θέμα το παιδί τους θα ερχόταν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Ο σκηνοθέτης με τα… κολάν

Στο στόχαστρο μάλιστα βρίσκεται και έτερος σκηνοθέτης, ο οποίος απαιτεί από τους άνδρες ηθοποιούς που παίρνουν μέρος στις οντισιόν του να φορούν εφαρμοστά κολάν, ώστε να διαγράφουν τα επίμαχα σημεία, για να επιλέγει αυτούς με τα πιο πλούσια προσόντα - για ευνόητους λόγους. Ήδη έχει γίνει λόγος και για ένα άλλο πολύ γνωστό όνομα σκηνοθέτη, που δεν διστάζει να πιάνει τα γεννητικά του όργανα την ώρα της οντισιόν, αλλά και στις πρόβες, και αμέσως μετά να χαϊδεύει τα πρόσωπα των συνεργατών του, ανδρών και γυναικών!