Το ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων της Αεροπορίας Ναυτικού πραγματοποιήθηκε στη Βάση Ελικοπτέρων Ναυτικού, στο Ναυτικό Οχυρό Κοτρωνίου Μαραθώνα.

Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κώστας Φλώρος, ο οικοδεσπότη της εκδηλώσεως Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στέλιος Πετράκης ΠΝ, καθώς επίσης και οι Αρχηγοί ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γιώργος Μπλιούμης, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αντιναύαρχος ΛΣ Θόδωρος Κλιάρης, Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ, καθώς και συγγενείς των πεσόντων της ναυτικής μας Αεροπορίας.
01

Μετά το πέρας της τελετής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος έγραψε στο twitter του τα εξής: «Απότιση ελαχίστης Τιμής, στον καταβληθέντα "Φόρο Αίματος" της Διοικήσεως Αεροπορίας Ναυτικού του ΠΝ μας!! Εξετέλεσαν το Χρέος προς την Πατρίδα, με το ακριβότερο τίμημα!!! Τη Ζωή τους!!! Μνήμη-Τιμή-Δόξα!! ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την επόμενη χρονιά της πτώσεως στη θάλασσα του ελικοπτέρου AB-212ASW («ΠΝ-21») στα Ίμια, το ξημέρωμα της 31ης Ιανουαρίου 1996, έχει καθιερωθεί όπως το ετήσιο Μνημόσυνο στη Μνήμη όλων των πεσόντων αεροπόρων του Πολεμικού μας Ναυτικού να πραγματοποιείται το δυνατόν εγγύτερα χρονικά με την προαναφερθείσα μαύρη επέτειο.