«Μήδεια»: Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός στην Αττική τις επόμενες ώρες - Αναλυτικά η πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου
5245353
Ελλάδα

«Μήδεια»: Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός στην Αττική τις επόμενες ώρες - Αναλυτικά η πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου

Οι χιονοπτώσεις από την κακοκαιρία «Μήδεια» δεν έχουν τελειώσει ακόμα για την Αττική και την Εύβοια.
Σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου, το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη θα είναι δύσκολο για την Αττική, ειδικά στα ανατολικά και τα ηπειρωτικά της τμήματα.

Αναλυτικά, τις επόμενες ώρες θα σταματήσουν για λίγο οι χιονοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της Αθήνας: στα βόρεια προάστια θα συνεχίσει να χιονίζει, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν εξασθενημένα φαινόμενα.

Από τις 10-11 το βράδυ, θα έχουμε πάλι νεφώσεις που θα έρθουν από την Εύβοια και το Αιγαίο.

Αυτό θα οδηγήσει σε υποτροπή από τα μεσάνυχτα, με νέες έντονες χιονοπτώσεις στην Εύβοια και την Αττική.

Πότε θα τελειώσει η κακοκαιρία στην Αττική
Οι νέες αυτές χιονοπτώσεις θα επηρεάσουν κυρίως τα ανατολικά τμήματα της Αττικής. Στα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν γρήγορα.

Στα βόρεια προάστια, θα σταματήσει να χιονίζει από τα ξημερώματα της Τετάρτης, με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν να καταγράφονται.

Στο υπόλοιπο Λεκανοπέδιο τα έντονα αυτά φαινόμενα θα τελειώσουν στις 9 με 10 το πρωί.

Δεν αποκλείεται νωρίς το πρωί της Τετάρτης να υπάρξουν χιονοπτώσεις και σε νότιες περιοχές.

Γενικότερα, αύριο το πρωί θα είναι δύσκολα τα πράγματα για όσους θέλουν να πάνε στις δουλειές τους, καθώς θα υπάρχουν προβλήματα ολισθηρότητας στις περισσότερες περιοχές του νομού Αττικής

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται τις επόμενες ώρες στην Εύβοια.

Επίσης, αναμένεται να χιονίσει στις Κυκλάδες, ακόμα και στα πεδινά, και στην Κρήτη από τα 200 μέτρα και πάνω.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα