«Είναι πάρα πολλές βλάβες, υπάρχουν πάρα πολλές πτώσεις δέντρων, εκατοντάδες αρκεί να σας πω ότι χθες το απόγευμα ήταν καταγεγραμμένα 750 δέντρα που θα έχουν φτάσει τα 1.000 σίγουρα», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Κεντρικό Μαγκαζίνο» με την δημοσιογράφο Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο δήμαρχος Διονύσου, Ιωάννης Καλφατέλης.

«Αυτά πρέπει να φύγουν για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε και εμείς τον αποχιονισμό και βέβαια να έρθει ο ΔΕΔΗΕ να απομονώσει τα καλώδια που αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι κάτω στο έδαφος ή πάνω στα δέντρα», υπογράμμισε ο ίδιος.

Ο κ. Καλφατέλης τόνισε ότι είναι μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για όλους, καθώς όπως είπε «από χθες ενεργεί και ο στρατός και η ΕΜΑΚ με το κόψιμο των δέντρων και από την άλλη προσπαθούμε μέσω του ΔΕΔΗΕ να δούμε πως θα μπορέσουμε να δώσουμε σε όλοι και περισσότερους κατοίκους σήμερα ρεύμα.

«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για εμάίναι η τρς, είτη μέρα πλέον που οι κάτοικοι δεν έχουν ρεύμα και βέβαια είναι και η δεύτερη μέρα που δεν έχουν και νερό. Έχουμε μηδενικές θερμοκρασίες και όπως καταλαβαίνετε οι άνθρωποι έχουν απηυδήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν πάει άλλο η κατάσταση, δεν αντέχεται. Είναι πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα, θα πρέπει να αυξήσει τα συνεργεία του ο ΔΕΔΗΕ όσο είναι το δυνατόν περισσότερο τουλάχιστον να δώσουμε το συντομότερο δυνατόν ρεύμα στον κόσμο», δήλωσε επιπρόσθετα.