Ο δικηγόρος, Μάνος Ροδουσάκης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA εκπροσωπόντας τον δεύτερο ηθοποιό που έχει μηνυθεί για βιασμό.

Είναι «απολύτως αθώος» - Υπήρξε μια επαφή σεξουαλική μεταξύ δύο ενηλίκων με πλήρη συναίνεση

«Απολύτως αθώος» δηλώνει σύμφωνα με τον δικηγόρου του ο 37χρονος ηθοποιός και «μαθητής» του Δημήτρη Λιγνάδη που έχει καταγγελθεί από τον Δημήτρη Άνθη ως βιαστής του. «Το περιεχόμενο της εγκλήσεως είναι παντελώς αβάσιμο», τόνισε ο κ. Ροδουσάκης, ενώ διευκρινίζοντας το… «απολύτως αθώος», σημείωσε: «κατηγορήσε για ένα αδίκημα και δεν το έχεις διαπράξει».

«Η αθωότητα δεν συνίσταται στο αν τον γνωρίζει ή όχι. Τον γνωρίζει. Υπήρξε μια επαφή σεξουαλική μεταξύ δύο ενηλίκων με πλήρη συναίνεση. Δεν υπάρχει βιασμός. Δεν πληρείται η υπόσταση του αδικήματος», σημείωσε. «Στην συγκεκριμένη συνέντευξη του Ν.Σ. δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο, ώστε να δικαιολογείται κάποιος να αναγνωρίσει το τρίτο πρόσωπο το οποίο φέρεται να ήταν παρών με την ιδιότητα του θύματος. Άρα δεν μπορώ να αντιληφθώ τον ισχυρισμό ότι αναγνώρισε…Δεν λέω αν ήταν παρών ή όχι. Απαντώ στην διαπίστωση ότι ο κ. Άνθης ότι τον εντολέα μου τον αναγνώρισε από την συνέντευξη του Ν.Σ.», πρόσθεσε.

«Όταν ήταν φοιτητής, ήταν καθηγητής της σχολής ο κ. Λιγνάδης. Υπάρχει μια συνεργασία επτά μηνών μεταξύ τους. Επειδή η συγκεκριμένη καταγγελία τείνει, ή σπονδυλώνεται γύρω από μια επιχειρηματολογία ώστε να προκύψει πιθανή εμπλοκή του εντολέα μου με τον κ. Λιγνάδη, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το περιεχόμενο της μήνυσης, ούτε ειναι αληθές», διευκρίνισε. «Ο εντολέας μου ήταν σε σήριαλ μπορούσε να αναγνωριστεί, δεν ήταν εξαφανισμένος. Γιατί δεν αναγνωρίστηκε από την τηλεόραση κι αναγνωρίστηκε από κάπου που δεν αναφέρεται ούτε ως όνομα», διερωτήθηκε.

Η μήνυση του Δημήτρη Άνθη κατατέθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών, με τον αρμόδιο δικαστικό λειτουργό να διατάσσει τις αστυνομικές αρχές να προχωρήσουν στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.To περιστατικό του βιασμού που κατήγγειλε ο Δημήτρης Άνθης έγινε τον Μάιο του 2006.

Υπενθυμίζεται ότι στην καταγγελία του Νίκου Σ. κατά του Δημήτρη Λιγνάδη ο 37χρονος ηθοποιός εμφανίζεται ως θύμα, καθώς ο Λιγνάδης ανάγκασε τους δύο άντρες να συνευρεθούν μεταξύ τους, ενώ στην καταγγελία του Δημήτρη Άνθη ο 37χρονος εμφανίζεται ως θύμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο: