«Στις 8 Αυγούστου του 2015 ο Λιγνάδης ήταν μαζί μου στην Ιθάκη. Κατέθεσα φωτογραφίες μέχρι και τις 15 Αυγούστου», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μέχρι τέλους» με τους δημοσιογράφους Γιώργο Κουβαρά και Γιώργο Πιέρρο, ο ιδιοκτήτης του σταθμού Action 24 Διονύσης Παναγιωτάκης, σημείωνοντας ότι ούτε εκείνος είχε ενημερωθεί ότι θα καταθέσει.

«Εγώ χθες κατέθεσα στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση, για ένα περιστατικό που εγώ γνωρίζω, λέει ότι 8 Αυγούστου του ο Λιγνάδης ήταν στην Επίδαυρο και εγώ λέω ότι 8 Αυγούστου του 2015 ο Λιγνάδης ήταν μαζί μου στην Ιθάκη, και με τα στοιχεία που μου παρουσίασε εκεί η ανακρίτρια επιβεβαίωσα κάποιες φωτογραφίες που έχουν πάνω ημερομηνίες και τόπο», διευκρίνισε ο κ. Παναγιωτάκης.

«Έχω βγάλει εγώ ο ίδιος φωτογραφίες από την περίοδο εκείνη και επίσης υπάρχουν και φωτογραφίες που είχε καταθέσει ο συνήγορος του Λιγνάδη. Ήταν από το διάστημα που μέναμε εμείς στην Ιθάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μετά τις 10 – 11 Αυγούστου που ήμουν και εγώ στο νησί μπορώ να πω ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν στην Ιθάκη», ανέφερε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς.

Για τους ισχυρισμούς της κ. Χρυσίκου, ο κ. Παναγιωτάκης ανέφερε: «Ο Λυγνάδης ερχόταν στην Ιθάκη από το 2010. Για να πεις κάτι πρέπει να μπορείς να αποδείξεις αυτό που λες και εγώ την καλώ να αποδείξει αυτό που λέει. Διότι ένας από τους δυο μας δεν ξέρει τι λέει».

«Εν τω μεταξύ ο Λιγνάδης δεν κρυβόταν ή έμενε κάπου αλλού. Μέναμε στο ίδιο σπίτι, μαζί με τον αδελφό του και την ανιψιά του 8 χρονών», δήλωσε επιπρόσθετα.

«Εμένα με ενδιαφέρει ένα πράγμα. Εγώ δεν ξέρω τις πράξεις που μπορεί να κάνει ο καθένας όταν είναι μόνος του, εμένα με ενδιαφέρει να τεκμηριώσω και να πω πράγματα που γνωρίζω εγώ ο ίδιος. Εμένα με ενδιαφέρει να πω την αλήθεια και είμαι υποστηρικτής της νομιμότητας. Από κει και πέρα εγώ είμαι μάρτυρας μιας αλήθειας . Δεν με ενδιαφέρει αν αυτό το πράγμα βοηθάει ή δεν βοηθάει την υπεράσπιση ενός κατηγορουμένου», πρόσθεσε κατηγορηματικά.

Ερωτηθείς για το αν κατανοεί, ότι τα πράγματα για τα οποία κατηγορείται ο Λιγνάδης «προκαλούν μια αηδία, μια απαξίωση», - όπως είπε- ο δημοσιογράφος, ο κ. Παναγιωτάκης απάντησε: «Και σε μένα. Εγώ έχω κάνει παρέα μαζί του όπως έχω κάνει παρέα με πάρα πολύ κόσμο. Εμένα λοιπόν δεν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψή μας, αν κάτι έχει
συμβεί δεν μπορώ να το ξέρω».

«Εγώ νομίζω ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος είναι ένας άξιος πρόεδρος του ΣΕΗ και ένας άνθρωπος που μόνο ενώνει και δεν χωρίζει, και στο τέλος θα επικρατήσει το συμφέρον του κλάδου , στο τέλος θα επικρατήσει η ψυχραιμία και καλό είναι να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, αυτό το βλέπω γενικά καλό στην εποχή μας, είναι ημέρες κάθαρσης», εκτίμισε εν κατακλείδι.