Με καινούργια στοιχεία να έρχονται στο φως, συνεχίζεται η πολύκροτη έρευνα για την υπόθεση Λιγνάδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα που έχει προκύψει με το Αρσάκειο δεν αφορά μόνο σε υποθέσεις που σχετίζονται με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Ωστόσο, στη δικογραφία υπάρχει και η μαρτυρία του Βασίλη, του πρώτου μηνυτή, ο οποίος ανέφερε ότι έβλεπε παιδιά από το Αρσάκειο να πηγαίνουν στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη.



Μάλιστα ο ίδιος σημειώνει ότι ο ηθοποιός του είχε ζητήσει να συνευρεθεί ερωτικά με μια μαθήτρια του Αρσακείου, κάτι που ο μηνυτής αρνήθηκε και στην πράξη προχώρησε ο ηθοποιός.

Αντίστοιχα, και ο μουσικοσυνθέτης που έχει καταθέσει ως μάρτυρας, κάνει λόγο για σχέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη με παιδιά του Αρσακείου.
Σε αυτές τις μαρτυρίες ήρθε να προστεθεί και η αναφορά που έγινε προχτές από αποφοίτους της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, ζητώντας να διερευνηθεί μια περίοδος από το 1994 μέχρι και το 2018.

Η αναφορά αυτή οδήγησε στην παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας που ζήτησε προκαταρκτική έρευνα, η οποία ξεκινά από αύριο.
Μεταξύ άλλων, θα ζητηθεί βεβαίωση από το σχολείο για το πότε δίδασκε εκεί ο γνωστός ηθοποιός, αλλά και για το λόγο που έφυγε από εκεί.

Ξεκινάει αυτήν την εβδομάδα η έρευνα

Η αναφορά αυτή οδήγησε στην παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας που ζήτησε προκαταρκτική έρευνα, η οποία ξεκινά από αύριο Δευτέρα.

Πρόκειται για μια δύσκολη και σύνθετη έρευνα, καθώς είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα και πολυάριθμες οι καταγγελίες που έχουν γίνει

Μεταξύ άλλων, θα ζητηθεί βεβαίωση από το σχολείο για το πότε δίδασκε εκεί ο γνωστός ηθοποιός, αλλά και για το λόγο που έφυγε από εκεί.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Λιγνάδης ισχυρίζεται ότι εργάστηκε στο Αρσάκειο το διάστημα 1993-2001 και ότι είχε εξαιρετικές σχέσεις με γονείς και μαθητές. Εξηγεί, τέλος, ότι έφυγε για να πάει να δουλέψει αλλού.