Σάλο έχουν προκαλέσει στον θεατρικό κόσμο και όχι μόνο, οι αλλεπάλληλες καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, απειλές κι εκβιασμούς, με τις δύο συγκεκριμένες υποθέσεις να φτάνουν στον Εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, δύο από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς και σκηνοθέτες των τελευταίων δεκαετιών θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για όσα αναφέρουν οι ογκώδεις φάκελοι εις βάρος τους.

«Βροχή οι καταγγελίες»

Αρχικά, το πρώτο «βήμα» έκαναν η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Παναγιώτα Βλαντή για να ακολουθήσουν άλλες 19 καταγγελίες για τον ίδιο ηθοποιό. Εν συνεχεία, για τον άλλο ηθοποιό, την αρχή έκαναν Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη αναφέροντας συγκεκριμένα περιστατικά επί και εκτός σκηνής σχετικά για ασελγείς πράξεις, λεκτική βία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι τρεις φάκελοι έγιναν εννέα στην πορεία, ενώ την ίδια ώρα οι καταγγελίες δεν έχουν τέλος.

Ο εισαγγελέας έχει «κεντράρει» τρεις υποθέσεις όπου κι αφορούν ένα γνωστό πρωταγωνιστή κι έναν λιγότερο γνωστό ηθοποιό. Οι υποθέσεις αφορούν σεξουαλική κακοποίηση (λογίζεται ως πλημέλλημα), κι όχι βιασμό. Το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Τσαρούχας αναμένεται να καταθέσει νέες καταγγελίες που έγιναν στο Σ.Ε.Η στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Αθήνας.

Η υπόθεση του δεύτερου ηθοποιού που έχει μηνυθεί από τον Δημήτρη Άνθη. Η δικογραφία έφτασε την Παρασκευή στον Εισαγγελέα και εντός της εβδομάδας θα έχουμε απόφαση. Είτε θα ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα του βιασμού, είτε θα τεθεί η υποθεση στο αρχείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο: