Στο "στόχαστρο" των εισαγγελικών αρχών μπαίνουν νέοι φάκελοι για καταγγελίες σεξουαλικής βίας στο χώρο του θεάτρου. Ο πρόεδρος του πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας, υπέβαλε στον εισαγγελέα 18 νέους φακέλους.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, στις νέες καταγγελίες που προσκομίστηκαν στις εισαγγελικές αρχές,  περιλαμβάνονται τα ονόματα τουλάχιστον τριών προσώπων, που έχουν απασχολήσει με τις πράξεις τους, που αφορούν προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, τη δημοσιότητα.

 Ανάμεσα στις καταγγελίες φαίνεται να υπάρχουν υποθέσεις που σχετίζονται με κακουργηματικές πράξεις, ενώ φαίνεται πως κάποιες δεν έχουν παραγραφεί, ωστόσο, αυτό θα αξιολογηθεί από τις εισαγγελικές αρχές το προσεχές διάστημα.

 Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο εισαγγελικός λειτουργός αναμένεται να καλέσει όλα τα πρόσωπα που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες, λαμβάνοντας καταθέσεις γύρω από τα περιστατικά που αναφέρουν στις αναφορές τους στο ΣΕΗ.

 Στο μεταξύ, εντός της εβδομάδας, αναμένονται εξελίξεις και στο πλαίσιο της  δικογραφίας  που έχει σχηματιστεί σε βάρος γνωστού ηθοποιού της μικρής οθόνης. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας χειρίζεται με ταχείς ρυθμούς την υπόθεση καθώς παραγράφεται τον προσεχή Μάιο.