Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του τραυματισμένου στα χθεσινά σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη αστυνομικού, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου για τη ζωή του στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ), μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του, οι οποίοι φέρουν πολύ πιο ελαφρά τραύματα.

Ο άτυχος αστυνομικός φέρει σοβαρά θλαστικά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπως «έδειξε» και η αξονική στην οποία υποβλήθηκε χθες το βράδυ αμέσως μόλις τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του, συμφώνως με στρατιωτικές πηγές, «είναι σταθερή και δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του».
3__1_

Για να πληροφορηθούν την κατάσταση τόσο του συγκεκριμένου τραυματία, ο οποίος ήταν πιο σοβαρά από όλους, όσο και των υπολοίπων τεσσάρων, πέντε συνολικώς, συναδέλφων του, οι οποίοι τραυματίστηκαν στα επεισόδια, μετέβησαν χθες πριν τα μεσάνυχτα στο 401 ΓΣΝΑ, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρώην Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγος ε.α. Ελευθέριος Οικονόμου, συνοδευόμενος από τον νυν Αρχηγό Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη.

100__1_

Εκεί βρήκαν τον σπεύσαντα από την πρώτη στιγμή Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης Στρατηγό ε.α. Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος τους υποδέχτηκε και όλοι τους ενημερώθηκαν για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών από τη διεύθυνση του νοσοκομείου και τους αρμόδιους γιατρούς και συνομίλησαν με τους ελαφρότερα τραυματισμένους.