Οι περισσότεροι επιχειρηματίες προχωρούν σε γενναίες προσφορές του στοκ των εμπορευμάτων και όχι μόνο, ενώ μειωμένες θα είναι οι τιμές ακόμη και σε καινούρια προϊόντα.

Οι προετοιμασίες συνεχίζουν να είναι πυρετώδεις για τη μεγάλη επανεκκίνηση. Κουβαλούν κιβώτια με νέες παραλαβές, ξεπακετάρουν και ετοιμάζουν βιτρίνες.

Από την Δευτέρα θα μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας είτε click inside είτε click away. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται ραντεβού, αποδεικτικό από το κατάστημα και sms στο 13032, μετά την αποστολή του οποίου θα έχουμε 3 ώρες στη διάθεσή μας για τα ψώνια μας.

Τη Δευτέρα ανοίγουν τα συνοικιακά καταστήματα, τα μεγάλα μεγάλα καταστήματα – αλυσίδες, καταστήματα παιχνιδιών και ηλεκτρικών ειδών.

Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά κέντρα, εκπτωτικά χωριά, shops in shop.

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου αφαιρεί και τις απαγορευτικές κορδέλες στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Έτσι οι καταναλωτές θα μπορούν να αγοράσουν και τα προϊόντα που έως τώρα απαγορεύονταν.

Πιο αυστηρά μέτρα

Τα μέτρα που θα ισχύσουν για την επίσκεψη των πελατών στα καταστήματα θα είναι πιο αυστηρά, καθώς πλέον θα ισχύει πλαφόν για τον αριθμό των πελατών.

Ειδικότερα, θα επιτρέπεται ένα άτομο για κάθε 25 τ.μ εντός καταστημάτων, με μέγιστο όριο τα 20 άτομα.