Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Κυπαρισσίας από την εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας από τον 72χρονο συνταξιούχο λαχειοπώλη.

Μία βιολόγος η οποία βρέθηκε έξω από το κατάστημα την ώρα της δολοφονίας αναφέρει ότι άκουσε τον 72χρονο να φεύγει προς την πόρτα φωνάζοντας: «Τώρα που σε σκότωσα, πάρε τηλέφωνο στην Αστυνομία. Που θα μου πεις εμένα ότι με γράφεις…»

Επίσης, ανατριχιάζει η διαπίστωση του ιατροδικαστή Καλαμάτας Γιάννη Δούζη ότι αν η μοιραία σφαίρα είχε σταματήσει μισό εκατοστό πιο μπροστά ο άτυχος πατέρας ενός παιδιού μόλις δύο ετών θα ζούσε σήμερα.

Θρήνος στην κηδεία

Η Κυπαρισσία από προχθές πενθεί τον χαμό του 39χρονου. Κάτοικοι κι επαγγελματίες ήταν συντετριμμένοι, ενώ στο κατάστημα του 39χρονου από το πρωί ο κόσμος τοποθετούσε λουλούδια και κεράκια για καλό ταξίδι και ανάπαυση της ψυχής του.

Χθες το απόγευμα, θρήνος και οδύνη στον ναό του Αγίου Αθανασίου Αρχιεπισκόπου Χριστιανουπόλεως όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία από τον Σεβασμιώτατο μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομο, με τήρηση των έκτακτων μέτρων για τον κοροναϊό.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς του αδικοχαμένου πατέρα, τον οποίο όλοι χαρακτήριζαν ευγενικό και πράο. Οδυνηρός δε ο τελευταίος αποχαιρετισμός στο Κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου.