Θλίψη, σοκ και ανείπωτο πόνο έχει προκαλέσει η στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και την Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, αφού εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του δημοσιογράφου, σημείωσε ότι πρόκειται για μια άνανδρη δολοφονία, επαγγελματικά εκτελεσμένη.

«Ψύχραιμοι και ψυχροί - Τους βοήθησε η επιλογή του σκούτερ»

«Ότι είναι επαγγελματίες είναι δεδομένο», τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος, επισημαίνοντας ότι οι δράστες δεν ήταν μόνοι τους αλλά είχαν βοήθεια πολύ κοντά στο σημείο της εκτέλεσης. «Ήταν ψύχραιμοι και ψυχροί εκτελεστές», είπε ο κ. Κατερινόπουλος, ενώ η επιλογή του σκούτερ και όχι μίας μεγάλου κυβισμού μηχανής, τους διευκόλυνε για να το ξεφορτωθούν μετά την ενέδρα.

«Εκτιμώ ότι σε κοντινή απόσταση υπήρχε αυτοκίνητο αναμονής που φόρτωσαν το σκούτερ. Είναι πολύ εύκολο να φορτωθεί μέσα σε ένα βαν, δε θα το εγκατέλειπαν κοντά στο σημείο». «Τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς», κατέληξε ο κ. Κατερινόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο: