Το MEGA βρέθηκε στο χωριό του Γιώργου Καραϊβάζ και μίλησε με συγγενείς του δολοφονημένου δημοσιογράφου. Τα λόγια τους συγκλονίζουν. Ένα πέπλο σιωπής σκεπάζει την Καλλίφυτο Δράμας, την ιδιαίτερη πατρίδα του Γιώργου Καραϊβάζ. Δεν υπάρχουν λόγια για να απαλύνουν τον πόνο.

Ένα μήνυμα κι ένα τηλεφώνημα

Ένα συλλυπητήριο μήνυμα στο κινητό έλαβε η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ που ζει στη Γερμανία. Το απέδωσε σε λάθος προώθηση. Το τηλεφώνημα που δέχθηκε όμως ήταν αυτό που επιβεβαίωσε την τραγική είδηση.

Συγγενικό πρόσωπο την ενημέρωνε πως σκότωσαν τον Γιώργο της. «Μου είπαν ότι τον Γιώργο τον φάγανε. Και από εκεί και πέρα άρχισε το μαρτύριο».

Δεν κρύβει τον φόβο της για το ανιψιό της και την νύφη της, αν είναι ασφαλείς. «Ποιος μου λέει εμένα ότι η νύφη μου και το παιδί είναι ασφαλείς;».

Αβάστακτος είναι ο πόνος και του θείου του Γιώργου Καραϊβάζ. Πιστεύει πως κάποιοι θέλησαν να κλείσουν το στόμα, ενώ μιλά και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μητέρα του θύματος.

«Το παιδί ήξερε κάτι το οποίο πείραζε κάποιους και γι’ αυτό τον φάγανε. Θέλαν να του κλείσουν το στόμα».

Συγκλόνισε ο γιος στην κηδεία

Ο μονάκριβος γιος του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε για όλα όσα του άφησε ο πατέρας του ως παρακαταθήκη, λυγίζοντας την ώρα του επικηδείου. Όλο το χωριό πενθεί και στέκεται δίπλα στην οικογένεια που θρηνεί και περιμένει να μάθει το γιατί.

Δείτε το σχετικό βίντεο: