Μπορεί η πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, όπου τις τελευταίες ημέρες γίνονταν αυτοσχέδια υπαίθρια πάρτι να βρέθηκε από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής υπό... αστυνομικό κλοιό, όμως, το αδιαχώρητο επικράτησε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Τις τελευταίες ώρες έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσω των social media βίντεο που δείχνουν ότι εκατοντάδες άτομα είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή, με ποτά στο χέρι και τραγουδούσαν και χόρευαν υπό τους ήχους των τραγουδιών που επέλεγε DJ.

Ο συνωστισμός ήταν μεγάλος, ενώ όπως φαίνεται στο βίντεο, δεν τηρείται καμία απόσταση και οι περισσότεροι δεν φορούν μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό. Πολλοί ήταν εκείνοι που όταν είδαν τις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν πίστευαν αυτό που συνέβαινε, θεωρώντας αρχικά ότι ίσως και τα βίντεο να είναι από την περίοδο προ-κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι... διοργανωτές του πάρτι, διακίνησαν την πληροφορία μέσω των social media δίνοντας ραντεβού στην πλατεία.

Πλατεία Αγίου Γεωργίου Κυψέλη !! Όταν οι λοιμωξιολογοι ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ για το αν θα ανοίξουν τις μετακινήσεις το Πάσχα και...

Δημοσιεύτηκε από Nektarios Skamnakis στις Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021