Με τις μεζούρες ανα χείρας ξανά οι επιχειρηματίες της εστίασης μετρούν και ξαναμετρούν τις αποστάσεις ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματα. Αλλοι πάλι έχουν πιάσει πινέλο και μπογιά και φρεσκάρουν καρέκλες ,τραπέζια και εξωτερικούς χώρους.

«Ένα βήμα» πριν το άνοιγμα

Ελεύθερα θα μπορούμε να μετακινηθούμε για φαγητό και ποτό όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή Livenews.

Οσο και εάν το θέλανε το άνοιγμα στις 3 Μαΐου ξάφνιασε τους περισσότερους επιχειρηματίες και αρκετοί είναι αυτοί που θα αναβάλλουν το άνοιγμα για λίγες μέρες αργότερα Ενστάσεις του κλάδου υπάρχουν και για το ωράριο λειτουργίας.

H επανεκκίνηση πάντως φέρνει ένα νέο βραχνά για τους επιχειρηματίες και αυτός είναι το έξτρα κόστος των σελφ τεστ με το ένα τέστ ανά εβδομάδα να πρεπει να επιβαρυνθούν οι ίδιοι.

Δείτε το σχετικό βίντεο: