Μεγάλη Δευτέρα και οι καταναλωτές βγήκαν για τα πασχαλινά δώρα αλλά και τις λαμπάδες για τα βαπτιστήρια. Γεμάτη από κόσμο σήμερα η Ερμού αλλά όπως λένε οι έμποροι μέχρι να μπει το δώρο πολλοί κοιτούν τις βιτρίνες αλλά λίγοι τελικά ψωνίζουν.

H λειτουργία των καταστημάτων πλέον και με click in shop φαίνεται πως οδήγησε περισσότερους Θεσσαλονικείς σήμερα να βγουν και να ψωνίσουν.

Άρχισαν οι αγορές για τον οβελία

Αυλαία και για την αγορά του πασχαλινού οβελία. Οι τιμές έχουν μεγάλες αποκλίσεις. Στα συνοικιακά κρεοπωλεία μπορεί το αρνί να φτάσει και στα 13-14 ευρώ το κιλό, στην Βαρβάκειο οι τιμές ξεκινούν από 7-8 ευρώ και φτάνουν τα 11.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο αναφέρθηκε εκ νέου στις φοροελαφρύνσεις που ανακοινώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. «Αποδίδουμε, λοιπόν, πίσω στη μεσαία τάξη όσα της στέρησε η προηγούμενη κυβέρνηση. Και ταυτόχρονα με τον σχεδιασμό του αύριο, διορθώνουμε και τις αδικίες του χθες» υποστήριξε ο πρωθυπουργός.

«Ο κ. Μητσοτάκης ας επιστρέψει στη μεσαία τάξη όσα της αφαιρεί 1,5 χρόνο πριν πουλήσει success story» ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Εως και την Μεγάλη Πέμπτη τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να μένουν ανοιχτά έως τις 20:30 το βράδυ, τη Μεγάλη Παρασκευή θα λειτουργήσουν 13:00 – 19:00 και το Μ. Σάββατο θα λειτουργήσουν από τις 09:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ: