Τέσσερα μεγαλόσωμα σκυλιά επιτέθηκαν σε μια γυναίκα και δύο παιδιά το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στο παλιό υδραγωγείο του Ξηριά στη Λαμία. Σύμφωνα με το lamiareport, η γυναίκα μαζί με τον γιο της και τη βαφτιστήρα της έκαναν βόλτα στην περιοχή που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της πόλης και μόλις πέρασαν το πρώτο γεφυράκι και έφτασαν σε στάνη, κοντά στο ποτάμι, ο περίπατος μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Εκεί δέχθηκαν άγρια επίθεση από τέσσερα μαινόμενα τσοπανόσκυλα, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα διατήρησε την ψυχραιμία της, έμεινε ακίνητη και προφύλαξε από τα χειρότερα τα παιδιά που ήταν μαζί της.

Τα σκυλιά δάγκωσαν στα πόδια τόσο τη μητέρα, όσο και τα δύο παιδιά, όμως κατάφεραν αιμόφυρτοι να απομακρυνθούν με αργές κινήσεις από το σημείο και στη συνέχεια μετέβησαν με αυτοκίνητο στα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες.

Κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής τονίζουν τα συγκεκριμένα τσοπανόσκυλα έχουν επιτεθεί και άλλες φορές σε ανθρώπους που περνούν από το συγκεκριμένο σημείο.