Ο 22χρονος φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών που εργάζεται σε γνωστό καφέ-μπαρ της Νέας Σμύρνης αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία περί προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Χθες, ο νεαρός έσπειρε τον φόβο σε νεαρή κοπέλα, διότι την ακολούθησε ως την είσοδο της πολυκατοικίας της διατηρώντας τα γεννητικά του όργανα εκτός της βερμούδας του.

Ο πατέρας του, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star υπερασπίστηκε τον γιο του, λέγοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα από ό,τι κατηγορείται.

«Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω. Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία», είπε.

Ο δικηγόρος του, Γιώργος Μυταλούλης, σημείωσε πως ο 22χρονος αρνείται κάθε κατηγορία και τόνισε ότι ακόμα και να αποδειχθεί το αδίκημα, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος αναγνωρίστηκε και συνελήφθη χάρη σε βίντεο που ανήρτησε η κοπέλα στο προφίλ της στο facebook. Το βίντεο ήταν από κάμερα ασφαλείας στην είσοδο της πολυκατοικίας, που κατοικεί η νεαρή και βάσει του οποίου ο 22χρονος πλησιάζει την πόρτα, αφήνει τα δαχτυλικά του αποτυπώματα στη τζαμαρία και έπειτα αποχωρεί.