Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον βιασμό των δύο παιδιών στο Ηράκλειο Κρήτης από τον σύντροφο της μητέρας τους.

Πρόκειται για δύο αδέλφια, 14 και 24 ετών που έπεσαν θύματα βιασμού του ημεδαπού και για την ακρίβεια του 52χρονου Σύρου.

Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας

Πλέον ο πατέρας των παιδιών, που παραμένει σε κατάσταση σοκ μετά την πληροφόρηση του συμβάντος, απαιτεί να αναλάβει την επιμέλειά τους ενώ μόλις χθες κατέθεσε δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά του προφυλακισμένου Σύρου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τα μαρτύρια των παιδιών του.

Είχε χωρίσει με τη μητέρα τους πριν από χρόνια και διέμενε σε άλλη περιοχή. Νιώθει συντετριμμένος και μόνο στη σκέψη ότι η μητέρα μπορεί να γνώριζε και να μην έκανε τίποτα για να το σταματήσει.

Ο δικηγόρος του, αναφερόμενος στην υπόθεση εξέφρασε στο cretalive.gr την αποστροφή και την απέχθεια του για το περιεχόμενο της δικογραφίας.

Η ανάγνωση της δικογραφίας χρειάζεται ατσάλινο στομάχι

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, δεν μπόρεσε καν να δει το οπτικοακουστικό υλικό, το βίντεο στο οποίο το μικρότερο αγόρι, ο 14χρονος, είχε καταγράψει την σεξουαλική κακοποίηση από τον 52χρονο μέσα στο σπίτι. «Είναι μία δικογραφία που η ανάγνωση της χρειάζεται ατσάλινο στομάχι. Προσωπικά εγώ που έχω χειριστεί υποθέσεις και υποθέσεις, δεν άντεξα… Πολύ σκληρό υλικό. Μόνο αποστροφή!» σχολίασε.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στη δικογραφία, όπου καταγράφονται οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης των δύο παιδιών, περιλαμβάνεται και βίντεο, το οποίο φέρεται ο ίδιος ο 14χρονος να τράβηξε, ώστε να έχει αποδείξεις για τα μαρτύρια τα οποία τόσο εκείνος, όσο και ο 24χρονος αδερφός του, άτομο με ειδικές ανάγκες, φαίνεται να περνούσαν τα τελευταία χρόνια στα χέρια του 52χρονου. Ερευνάται ποινικά και η στάση της μητέρας των δύο παιδιών, για την οποία οι αρχές εξετάζουν αν γνώριζε και τι έκανε όλο αυτό το διάστημα.

Οι φωτογραφίες του 52χρονου κατηγορούμενου δόθηκαν στη δημοσιότητα με απόφαση εισαγγελέα.

Δείτε τη φωτογραφία

Imedapos_viastis