Νέες καταγγελίες για την δράση του 22χρονου που παρενοχλούσε σεξουαλικά νεαρές κοπέλες έρχονται στο φως καθώς και μια πέμπτη κατά σειρά γυναίκα τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση.

 Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα 27 ετών με καταγωγή από την Κύπρο, ήταν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα στις 25 Μαρτίου του 2020 όταν δέχθηκε επίθεση από τον νεαρό. Στάθηκε δίπλα της και αυτοϊκανοπήθηκε.

 Κλεισμένος στον εαυτό του

Ο 22χρονος εξακολουθεί να παραμένει κλεισμένος στον εαυτό του, μετά τις καταγγελίες εις βάρος του. Παραμένει αμίλητος, όσο κρατείται στη ΓΑΔΑ, έως ότου να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή και δεν λέει κουβέντα στους αστυνομικούς. Ούτε για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος της νεαρής στη Νέα Σμύρνη ούτε και τις υπόλοιπες για τις οποίες έχουν προκύψει στοιχεία.

 Τελικά όπως αποδεικνύεται η δράση του είχε ξεκινήσει πιο νωρίς απ’ ότι πιστευόταν. Από τον περασμένο Μάρτιο. Και όπως φαίνεται με τις γυναίκες να τον αναγνωρίζουν η μια μετά την άλλη κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει ο αριθμός.

 Εκτός από τη νέα επίθεση που καταγγέλθηκε από την γυναίκα από την Κύπρο τον Μάρτιο του 2020, στις 6 Αυγούστου ακολούθησε μια γυναίκα στην Ακρόπολη με το μόριό του σε κοινή θέα και αυτοϊκανοποιήθηκε!

 Η τρίτη επίθεση για την οποία έχει ταυτοποιηθεί είναι μόλις μια εβδομάδα μετά στο Παλαιό Φάληρο και οι δυο τελευταίες στη Νέα Σμύρνη!  

 Όλες πλέον οι γυναίκες που έζησαν τον τρόμο εξαιτίας του «βίτσιου» του, όπως το αποκάλεσε ο ίδιος έχουν αναγνωρίσει τον δράστη της σεξουαλικής επίθεσης που δέχτηκαν.

 Οι αξιωματικοί που κάνουν την έρευνα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τα θύματα του 22χρονου να αυξηθούν, αφού με τις φωτογραφίες του στα social media πιστεύουν πως ίσως κι άλλες γυναίκες να τον αναγνωρίσουν και να αποφασίσουν να μιλήσουν.

  Ποιος είναι ο συλληφθείς

Ο νεαρός που είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, είναι γνωστός στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, καθώς εργάζεται σαν σερβιτόρος σε γνωστό καφέ – μπαρ της περιοχής. Οι αστυνομικοί που κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν μετά τα στοιχεία που συνέλεξαν έκαναν έρευνα στο σπίτι του, και μάλιστα εντόπισαν τα ρούχα που φορούσε το βράδυ που ακολούθησε τη νεαρή γυναίκα.

 Οι εξελίξεις με το που «ανέβασε» η γυναίκα στο προφίλ της στο Facebook το βίντεο αλλά και την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία, ήταν ραγδαίες. Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ. κινήθηκαν τάχιστα και κατάφεραν να αξιοποιήσουν σε χρόνο ρεκόρ κάθε πληροφορία που έφτασε στην κατοχή τους.