Nέο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Κρήτη, με θύμα αυτήν τη φορά ένα ηλικιωμένο ζευγάρι σημειώθηκε στη Σητεία.

Οι συνθήκες του τροχαίου

Όπως αναφέροει το τοπικό site cretapost.gr, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής όταν διερχόμενος οδηγός είδε ένα αυτοκίνητο να έχει ανατραπεί σε αγροτική περιοχή στην Ζάκρο και μέσα σε αυτό να βρίσκεται εγκλωβισμένο ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές και στο σημείο έσπευσε πυροσβεστική δύναμη για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβαινόντων.

Μετά το τέλος της επιχείρησης απεγκλωβισμού οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν το ηλικιωμένο ζευγάρι και το μετέφεραν στο νοσοκομείο Σητείας. Δυστυχώς, για την 77χρονη γυναίκα ήταν πλέον αργά καθώς ήδη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr ο 87χρονος σύζυγός της εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο καθώς υπέστη καρδιακή ανακοπή. Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τη διαλεύκανση του τροχαίου, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, φαίνεται πως το όχημα, που επέβαινε το ηλικιωμένο ζευγάρι, ξέφυγε της πορείας του - για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο - και προσέκρουσε σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Αυτό όμως που προβληματίζει τις αρχές είναι ο χρόνος ο οποίος έγινε το τροχαίο με τους αστυνομικούς να ερευνούν όλα τα σενάρια μέχρι και το ενδεχόμενο να είχε γίνει αρκετές ώρες πριν.