Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το ανατριχιαστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά ύστερα και από την κατάθεση που έδωσε ο σύζυγος της 20χρονης.

Το ενδιαφέρον των περιοίκων έχει κεντρίσει ένα ημιτελές διώροφο που βρίσκεται στην πίσω πλευρά της μεζονέτας του μοιραίου ζευγαριού.

Συγκεκριμένα εκτιμουν ότι από αυτό και μόνο οι δράστες μπορούσαν να έχουν οπτική επαφή με το εσωτερικό του σπιτιού της άτυχης οικογένειας, ακόμη δε και να κρυφτηκαν μέχρι να εκτελέσουν το δόλιο σχέδιο τους.

Σύμφωνα με το επιτόπιο ρεπορτάζ του parapolitika. gr, η αστυνομία εξετάζει τις αναφορές αυτές ως ένα από τα πιθανά σενάρια γι αυτό και το οπτικό υλικό από τις κάμερες των μεγάλων εταιριών που βιντεοσκοπούν τις εισόδους τους επί της Λεωφόρου Λαυρίου, ελέγχεται πολλές ώρες ή και μέρες πριν το τραγικό συμβάν. Άλλες πηγές πιθανολογούν ότι υπάρχει και τέταρτο άτομο που συνέργησε στην ειδεχθή πράξη τους κι ο ρόλος του ήταν να παρακολουθεί την κίνηση στη Λεωφόρο και τους γύρω δρόμους μέχρι την ολοκλήρωση της δολοφονικής ληστείας.

Σε κάθε περίπτωση, ο σχεδιασμός και η εκτέλεση της ενέργειας είναι δυσανάλογος της λείας τους τουλάχιστον από τα όσα έχουν διαρρεύσει σχετικά με τα χρηματικά ποσά και την αξία των τιμαλφών που έκλεψαν από το σπίτι.