Συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά την Τρίτη. 

Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων, ο οποίος έζησε τoν απόλυτο εφιάλτη, όταν τρεις αδίστακτοι κακοποιητές σκότωσαν την 20χρονη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του και ενώ παιδί τους βρίσκονταν στο ίδιο δωμάτιο, επέστρεψε στο σπίτι της τραγωδίας για να πάρει κάποια προσωπικά του αντικείμενα. 

Συνοδευόμενος από τρεις αστυνομικούς, ο άτυχος άνδρας έφτασε γύρω στις 19.30 στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Παρέμεινε στο σπίτι περίπου μία ώρα και στην συνέχεια αποχώρησε συνοδευόμενος από τους αστυνομικούς. Ο πιλότος ελικοπτέρων εμφανίστηκε συντετριμμένος, κάνοντας κάποιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς», είπε στους δημοσιογράφους. 

Τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς


Στο μεταξύ, σοκ προκαλούν οι πρώτες κουβέντες του 32χρονου πιλότου στους αστυνομικούς.

«Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου. Τρεις με κουκούλες full face οι δυο και ο τρίτος φορούσε το κάλυμμα λαιμού που έχουν για τις μηχανές και το είχε σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Η σωματοδομή τους ήταν κανονική. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, μου έλεγαν συνέχεια που είναι τα λεφτά ρε».

Ο σύζυγος περιέγραψε και τη στιγμή που τους έδεσαν αλλά και τη στιγμή που σταμάτησε να ακούει τη φωνή της συζύγου του.

«Τους είπα αμέσως που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχαμε κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου…».

«Ελάτε, σκότωσαν τη γυναίκα μου»

Συγκλονιστικά είναι και τα όσα είπε στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν δίπλα στη νεκρή σύζυγό του το πρωί της Τρίτης.

Λίγο μετά τις 06:00 το πρωί ο 32χρονος κατάφερε και ειδοποίησε την αστυνομία με το κινητό του τηλέφωνο.

«Ελάτε στην οδό Παναγούλη στα Γλυκά Νερά. Ληστές σκότωσαν τη γυναίκα μου».

Η αστυνομία σπεύδει στο σπίτι της οικογένειας. Βρίσκουν τον 32χρονο άνδρα δεμένο και τα κλάματα του βρέφους τους οδηγούν στο δωμάτιο που βρίσκεται νεκρή η 20χρονη.

«Προσπαθούσα να λυθώ αλλά δεν τα κατάφερα. Φοβόμουν αλλά πάλευα για να τα καταφέρω. Μου κατέστρεψαν τη ζωή και καταδίκασαν το παιδί μου να μεγαλώσει ορφανό».

Επικηρύχθηκαν με 300.000 ευρώ οι δολοφόνοι

Σε μια εξέλιξη ταχύτατη για ελληνικά δεδομένα προχώρησαν οι Αρχές, όπου και επικήρυξαν τους δράστες της στυγνής δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά, μόλις λίγες ώρες μετά το ειδεχθές έγκλημα που «πάγωσε» το πανελλήνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το χρηματικό ποσό των 300.000 ευρώ σε όποιον βοηθήσει τις Αρχές:

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».