Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται συνεχώς στο φως σχετικά με την στυγερή δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά, μπροστά στο παιδί της και στον σύζυγό της.

Σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία οι τρεις βασανιστές – δολοφόνοι υπέβαλαν σε σκληρό μαρτύριο την 20χρονη μητέρα, πριν ξεψυχήσει στα χέρια τους.


Αφού μπήκαν στο σπίτι πήγαν στην κρεβατοκάμαρα και έβαλαν το πιστόλι στο κεφάλι του μωρού απειλώντας τους γονείς ότι θα σκοτώσουν το παιδί τους αν δεν τους δώσουν χρήματα και κοσμήματα. Η μητέρα του βρέφους, από τον φόβο της προφανώς, φώναξε και εκείνοι για να μη χάσουν πολύτιμο χρόνο, την ακινητοποίησαν και επιχείρησαν με ένα μαξιλάρι να την πνίξουν, προκαλώντας της ασφυξία, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι την έπνιξαν με την μπλούζα που φορούσε.

 Οι αδίστακτοι ληστές μετά το έγκλημά τους, άρπαξαν 10.000 ευρώ και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας στο έλεός τους τόσο τον σύζυγο, όσο και το 11 μηνών μωράκι, το οποίο βρήκαν οι αστυνομικοί δίπλα στη νεκρή μητέρα του να κλαίει.

Ο 32χρονος σύζυγος, πιλότος στο επάγγελμα, κατάφερε να συρθεί με την καρέκλα όπου ήταν δεμένος και πληκτρολογώντας με την μύτη του, κάλεσε την αστυνομία.