Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας της 20χρονης μητέρας, στα Γλυκά Νερά, με τις αρχές να εστιάζουν σε συμμορίες αλλοδαπών και στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Η Αστυνομία έχει σχηματίσει το προφίλ των δολοφόνων, και η ταυτοποίησή τους θεωρείται θέμα ημερών. Χάρη στη μαρτυρία του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν, οι αρχές έχουν στα χέρια τους την περιγραφή του κακοποιού, που σκότωσε την 20χρονη.

Εν τω μεταξύ, νέα έρευνα έχει ξεκινήσει μετά την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, ενώ η λίστα των υπόπτων που ερευνώνται για τυχόν εμπλοκή τους στη δολοφονία, επικεντρώνεται σε περίπου 30 σκληρούς ποινικούς.

Μαρτυρία για κατάθεση 15.000 ευρώ σε ATM, μετά το έγκλημα

Την ίδια ώρα, μια σοβαρή μαρτυρία έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Μια γυναίκα που κάλεσε στην εκπομπή, ανέφερε ότι το βράδυ του τραγικού συμβάντος, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια, δύο άτομα έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ σε ένα ATM, όπως αναφέρει το anikolouli.gr. «Αυτοί από το άγχος τους έβαζαν τα λεφτά στο μηχάνημα όλα μαζί και μπλόκαρε. Αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια για την κατάθεση από τη φίλη μου που περίμενε στη σειρά της», ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Μαρτυρία για τη νύχτα της επίθεσης

Γειτόνισσα και φίλη του θύματος μίλησε στην ίδια εκπομπή για το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα.

«Ήταν πάρα πολύ αγαπημένοι σαν ζευγάρι. Τον λάτρευε τον άντρα της και τη λάτρευε. Παρά το νεαρό της ηλικίας της ήταν ένα ώριμο, συγκροτημένο και χαμογελαστό κορίτσι. Διαχειριζόταν τα πάντα με μία ηρεμία. Είχαμε καθημερινή και πολύ καλή επικοινωνία γιατί αγαπούσαμε και φροντίζαμε και οι δύο τα αδέσποτα της γειτονιάς. Ήταν ένας άγγελος…», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ξύπνησα ξημερώματα από έναν θόρυβο, σαν γδούπο και από το κλάμα του σκύλου της Καρολάιν. Πετάχτηκαν και τα δικά μου ζώα. Αν είχα καταλάβει κάτι, θα είχα δράσει διαφορετικά. Είναι αποτρόπαιο αυτό που έγινε. Εύχομαι να τους πιάσουν», κατέληξε.

Άλλες μαρτυρίες από τη γειτονιά αναφέρουν πως τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες πριν τη δολοφονική επίθεση, κάποιοι κινούνταν ύποπτα, σαν να χαρτογραφούσαν το χώρο.

Η περιγραφή του δολοφόνου

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕΡΤ», ο σύζυγος της 20χρονης είδε το πρόσωπο του δολοφόνου, καθώς κάποια στιγμή του έπεσε στο λαιμό η κουκούλα full face που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του. Σύμφωνα με την περιγραφή, ο δολοφόνος ήταν μέχρι 30 ετών, μελαμψός, με ύψος 1,72 και με περιττά κιλά.

Οι αστυνομικοί περιμένουν και τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια, καθώς θεωρούν σίγουρο πως ο δολοφόνος της Καρολάιν, άφησε γενετικό υλικό στο σώμα, και στα ρούχα που την έπνιξε και την έδεσε μπρούμητα πάνω στο κρεβάτι.

Εξάλλου, οι αρχές φέρεται να έχουν στη διάθεσή τους ίχνη DNA των δραστών. Την ίδια ώρα, αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί κάποια οχήματα, χωρίς ωστόσο να έχουν βρεθεί οι κάτοχοί τους. Στο μικροσκόπιο βρίσκεται και βίντεο που αποτυπώνει περαστικούς, που προς το παρόν δεν έχουν ταυτοποιηθεί.