ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

1.Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό  έχουν όσοι έχουν  συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους. Δεν δικαιούνται συμμετοχής το προσωπικό της εταιρείας ΠΑΡΑ ΕΝΑ Μ.Ε.Π.Ε., καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς πρώτου βαθμού των ως άνω προσώπων,

2.Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό θα πρέπει να στείλουν sms στο 19000, στο οποίο θα γράφουν τον ονοματεπώνυμο τους. Η αποστολή των sms θα γίνεται από την 17.00 έως την 19.00 στην ημερήσια εκπομπή ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ.Η χρέωση είναι 1,23€/sms.

3. Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει για επτά εβδομάδες. (12-5-2014 έως 27-6-2014)  Κάθε Παρασκευή θα γίνεται η κλήρωση και θα ανακοινώνεται ο νικητής του Διαγωνισμού στην εκπομπή ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ.

4. Βραβείο: Ο νικητής θα κερδίσει ένα ενδεκαήμερο διαμονής ενός παιδιού ηλικίας 6 έως 15 ετών στις παιδικές κατασκηνώσεις THE RANCH, που βρίσκονται στην Κοιλάδα Σοφικού Κορινθίας, για την κατασκηνωτική περίοδο από 4/8/2014-15/8/2014 ή για την κατασκηνωτική περίοδο από 14/8/2014-25/8/2014.

5. Το Βραβείο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του.

6. Ο νικητής του Διαγωνισμού θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το Βραβείο είτε για την κατασκηνωτική περίοδο από 4/8/2014-15/8/2014 είτε για την κατασκηνωτική περίοδο 14/8/2014-25/8/2014. Η επιλογή της κατασκηνωτικής περιόδου εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κατασκήνωσης.

7. Το Βραβείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ένα άτομο και για μία κατασκηνωτική περίοδο.

8. Ο νικητής του Διαγωνισμού θα πρέπει έως την 4/7/2014 να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΡΑ ΕΝΑ Μ.ΕΠ.Ε (Ιάσονος 2, Πειραιάς) για να παραλάβει βεβαίωση ότι κέρδισε στον Διαγωνισμό, άλλως η ΠΑΡΑ ΕΝΑ Μ.Ε.Π.Ε. δικαιούται να αρνηθεί την απονομή του Βραβείου. Έως την ίδια ημερομηνία (4/7/2014) ο νικητής θα πρέπει να κάνει κράτηση στις κατασκηνώσεις THE RANCH χρησιμοποιώντας την ανωτέρω βεβαίωση.

9. Η ΠΑΡΑ ΕΝΑ Μ.Ε.Π.Ε. μπορεί να διακόψει ανά πάσα στιγμή τον Διαγωνισμό αζημίως για αυτήν.

10. Σε περίπτωση αδυναμίας παροχής του Βραβείου, η ΠΑΡΑ ΕΝΑ Μ.Ε.Π.Ε. δύναται να το αντικαταστήσει με έτερο παρόμοιας ή ίσης αξίας.

11. Ο νικητής θα πρέπει απαραιτήτως κατά την παραλαβή του Βραβείου να υπογράψει σχετική δήλωση αποδοχής και παραλαβής αυτού, προσκομίζοντας και επιδεικνύοντας την ταυτότητα ή το διαβατήριό του.

12.Η ΠΑΡΑ ΕΝΑ Μ.Ε.Π.Ε. μπορεί κατά την διακριτική της ευχέρεια να αρνηθεί την απονομή του Βραβείου, εφόσον ο ακροατής δεν αποδεικνύει αποδεδειγμένα ότι είναι ο αποστολέας του sms και να διαθέσει το Βραβείο κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

13. Η  ΠΑΡΑ ΕΝΑ Μ.Ε.Π.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό ή νομικό ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει το Βραβείο καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον νικητή. Δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης του Βραβείου εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του. Επίσης, η ΠΑΡΑ ΕΝΑ Μ. Ε. Π.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυάται καθ’ οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/ καταλληλότητα/ εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελε τυχόν υποστεί οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης του Βραβείου.

14. Μετά την εκπνοή της διάρκειας κάθε Διαγωνισμού και της παράδοσης της βεβαίωσης στον νικητή κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της ΠΑΡΑ ΕΝΑ Μ.Ε.Π.Ε. παύει να υφίσταται, η οποία δεν θα υπέχει ούτε θα αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι του νικητή.

15. Η ΠΑΡΑ ΕΝΑ Μ.Ε.Π.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες, ηχητικές παραστάσεις και μαγνητοσκοπήσεις των νικητών στο ραδιόφωνο, στον δικτυακό τόπο ή στο έντυπό της καθώς και να προβεί σε διαφημιστική προβολή κάθε σχετικού γεγονότος, με σκοπό να διασφαλισθεί η εγκυρότητα και η διαφάνεια του Διαγωνισμού. Ο ακροατής με τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως, σε περίπτωση δε αρνήσεώς του, η ΠΑΡΑ ΕΝΑ Μ.Ε.Π.Ε. δικαιούται να του αρνηθεί την απονομή του Βραβείου.

16.Οιοσδήποτε συμμετέχει στον Διαγωνισμό ενδέχεται να κληθεί να υποβάλει στην ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΕΠΕ απλά ή/ και ευαίσθητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (στα οποία ενδεικτικά περιλαμβάνονται ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οικογενειακή κατάσταση, επάγγελμα, καταναλωτικές προτιμήσεις ή άλλες παρόμοιες πληροφορίες). Η ΠΑΡΑ ΕΝΑ Μ.Ε.Π.Ε. διατηρεί το Δικαίωμα άρνησης αποδοχής οιασδήποτε συμμετοχής δεν περιλαμβάνει όλα ή κάποιο από τα αιτηθέντα Προσωπικά Δεδομένα. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος τήρησης και επεξεργασίας των στοιχείων του από την ΠΑΡΑ ΕΝΑ Μ.Ε.Π.Ε. για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στα πλαίσια πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ως εκάστοτε ισχύει. Εάν, ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την χρήση των προσωπικών του στοιχείων, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή, να το δηλώσει επικοινωνώντας με την ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΕΠΕ.

17. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με τον παρόντα Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

18. Οι όροι του Διαγωνισμού δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΠΑΡΑ ΕΝΑ Μ.Ε.Π.Ε. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα του σταθμού.

19.Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων