Με χρυσά... φτυάρια τρώνε -κυριολεκτικά- οι πελάτες ενός εστιατορίου στη Μύκονο! Πόσο κοστίζει και πώς μπήκε η ιδέα. Έναν πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε ένα εστιατόριο στη Μύκονο για να σερβίρει τους πελάτες του εν μέσω πανδημίας και να διασφαλίσει πως τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις μεταξύ των σερβιτόρων και των πελατών. Έτσι σερβίρει τα πιάτα με ένα χρυσό φτυάρι!

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Καλαμαράς από το γνωστό εστιατόριο «DK Oyster», που είναι και ο εμπνευστής της ιδέας, είπε μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 πως θέλει με αυτόν τον τρόπο να κάνει τον κόσμο να διασκεδάσει και να περνάει καλά. Όσο για το χρυσό φτυάρι, αυτό κοστίζει περίπου 4.000 ευρώ, είναι ειδική κατασκευή και χρησιμοποιείται για το σερβίρισμα των ορεκτικών! Για τα κυρίως υπάρχουν και πορσελάνινες γόβες, που για να τις πάρει κάποιος στο σπίτι του πρέπει να δώσει 500 ευρώ!

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time