Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με την προσπάθεια αρπαγής της 12χρονης στην Ραφήνα από έναν 46χρονο

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη όταν ο δράστης πλησίασε με το όχημά του το κορίτσι και του φώναξε με αγριεμένη φωνή: «Μπες μέσα τώρα».

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή του Νηρέα. Όπως είπε το 12χρονο κοριτσάκι στους αστυνομικούς, «επέστρεφα στο σπίτι μου με το ποδήλατο. Με πλησίασε ένα λευκό όχημα στο οποίο επέβαινε άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα».

Η Αστυνομία ενημερώθηκε και αντέδρασε άμεσα

Έντρομο το 12χρονο κορίτσι, αφού κατάφερε να ξεφύγει με τη βοήθεια του ζευγαριού και κατοίκων της περιοχής, επέστρεψε στο σπίτι της και ανέφερε τα όσα έγιναν στους δικούς της.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία, στην οποία δόθηκε περιγραφή του οχήματος του άνδρα, ο οποίος είχε προσεγγίσει την ανήλικη. Περιπολικό της Άμεσης Δράσης, γύρω στις 12:10, ενώ είχε λάβει σήμα για την απόπειρα απαγωγής, κατάφερε να εντοπίσει το λευκό αυτοκίνητο στην περιοχή της Παλλήνης και συνέλαβε τον άνδρα, ο οποίος πλέον είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες.