Πληθαίνουν τα σενάρια για «διορθωτικές κινήσεις» εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με ξεκαθάρισμα λογαριασμών και δολοφονίες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.powergame.gr και της στήλης «The Big Mouth», ο πρωθυπουργός, δείχνει έντονα προβληματισμένος για το ξεχαρβάλωμα στην ελληνική αστυνομία. Οι τελευταίες δολοφονίες, φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής του προέδρου Κυριάκου, ο οποίος δείχνει (πλέον) αποφασισμένος να πάρει κεφάλια και μάλιστα άμεσα. Όσοι συνομιλούν μαζί του, δεν αποκλείουν να αιφνιδιάσει ακόμη και εντός των επόμενων ωρών.

Μάλιστα, πλέον οι αποφάσεις δεν θα εξαντλούνται στις έκτακτες κρίσεις και στις καρατομήσεις αξιωματικών που δεν έχουν εξιχνιάσει ούτε μία από τις δολοφονίες. Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν από χθες στα δημοσιογραφικά γραφεία, δεν αποκλείεται ο Μητσοτάκης, να ζητήσει ακόμη και παραιτήσεις κυβερνητικών στελεχών, που έχουν θέσεις ευθύνης στην Κατεχάκη. Σε κάθε περίπτωση, ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να πάρει κεφάλια και να δώσει ταυτόχρονα τέλος στο πάρτι του εγκλήματος, που είναι αλήθεια ότι έχει ξεφύγει για τα καλά το τελευταίο διάστημα.