Άγνωστη λέξη φαίνεται πως παραμένει η πανδημία για ορισμένους, όπως συνέβη με ποδοσφαιριστή αθηναϊκής ΠΑΕ που ξεφάντωσε σε πάρτι που στήθηκε στη Λέσβο με 50 καλεσμένους, ποτά, βεγγαλικά και μουσική στη διαπασών.

Κορονοπάρτι γενεθλίων εν μέσω πανδημίας, με πρωταγωνιστή πασίγνωστο διεθνή ποδοσφαιριστή μεγάλης Αθηναϊκής ΠΑΕ. Την στιγμή που το νησί του Αιγαίου δίνει μάχη για να κρατήσει το ιικό φορτίο χαμηλά και να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες, οι καλεσμένοι στον κόλπο της Γέρας ξεπέρασαν τους 50.

Δυνατή μουσική, τραγούδι, χορός, ποτά, τούρτες, φωτορυθμικά, ακόμα και βεγγαλικά ορατά από κάθε σημείο της πόλης. Μπορεί τα μαγαζιά στη Μητρόπολη βορειανατολικού Αιγαίου να τηρούν το πρωτόκολλο κατά γράμμα, να κλείνουν στις 00.00 και να λειτουργούν χωρίς μουσική, στο πάρτι όμως τα ηχεία ήταν στη διαπασών.

Κανόνες και υγειονομικά μέτρα είχαν πάει περίπατο στον βωμό της διασκέδασης του γνωστού ποδοσφαιριστή και της παρέας του, με τους καλεσμένους να ανεβάζουν βίντεο από το πάρτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.