Ένα φρικιαστικό έγκλημα είχαμε στην Κατερίνη καθώς ένας 45χρονος βρέθηκε καμένος, δεμένος πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι, πίσω από κοιμητήριο. Το πτώμα του άτυχου άνδρα εντόπισε περαστικός που ειδοποίησε την αστυνομία, σύμφωνα μάλιστα με τον ιατροδικαστή οι άγνωστοι δράστες έκαψαν τον 45χρονο ζωντανό!

Σοκάρει η βιαιότητα του εγκλήματος 

Απίστευτης αγριότητας έγκλημα στην περιοχή Καλλιθέα στην Κατερίνη. 45χρονος βρέθηκε καμμένος δεμένος πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο δράστης ή οι δράστες τον έδεσαν και τον έκαψαν ζωντανό.

«Είναι άγριο έγκλημα. Το να τον κάψεις τον άλλον είναι ότι χειρότερο.»

Για δύο ημέρες ήταν εξαφανισμένος 

Ο 45χρονος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του πριν από δύο 24ωρα και οι δικοί του τον αναζητούσαν. «Από προχθές τον ψάχνανε αλλά δεν φανταζόμασταν κάτι τέτοιο. Το τηλέφωνό του ήταν κλειστό. Απενεργοποιημένο.» «Καλό παιδί ήταν, πολύ καλό παιδί ήταν. Το βλέπαμε κάθε μέρα, εδώ γειτονιά είμαστε. Κρίμα.»

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε ένας περαστικός πίσω από τα κοιμητήρια της Καλλιθέας. «Γενικά δεν απομακρύνονταν πολύ. Τώρα και γι΄αυτό μας φάνηκε και παράξενο κιόλας που έλειπε τόσες ώρες. Αλλά υποθέσαμε ότι θα ΄ναι κάπου εδώ γύρω, σε κάποιο φίλο του.»

Οι κάτοικοι της Κατερίνης είναι σοκαρισμένοι από την αγριότητα του εγκλήματος. Το ίδιο και ο ιδιοκτήτης του χωραφιού όπου βρέθηκε ο 45χρονος. «Χθες το βράδυ πληροφορήθηκα από τον αστυνόμο ότι βρέθηκε ένα πτώμα μες στο χωράφι μου.»

Την έρευνα για τα αίτια του ειδεχθούς εγκλήματος έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης. Ήδη οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές καθώς ο άτυχος 45χρονος φέρεται να έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.