Το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας επιστρατεύτηκε νωρίς το πρωί για να μεταφέρει άμεσα τον 32χρονο πιλότο και σύζυγο της Καρολάιν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Ο 32χρονος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της 20χρονης συζύγου του που βρήκε φρικτό θάνατο στο σπίτι της δίπλα στο 11 μηνών παιδί της. Άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών μετέβησαν στην Αλόννησο για να παραλάβουν τον 32χρονο. Με πλωτό μέσο πήγαν στην Σκιάθο και από εκεί με το ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. «Πρέπει να φύγω. Δεν μπορώ να μείνω στο τρισάγιο. Πρέπει να πάω στο αεροδρόμιο, γιατί έπιασαν ένα άτομο και μου είπαν ότι πρέπει να επιστρέψω άμεσα για να τον αναγνωρίσω», φέρεται να είπε ο πιλότος στη μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης πριν φύγει.

Ο 32χρονος, λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι έφτασε στη ΓΑΔΑ και οδηγήθηκε στον 7ο όροφο και το τμήμα Aνθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν πλέον στα χέρια τους και τα στοιχεία που προέκυψαν μετά την άρση των τηλεφωνικών απορρήτων και από ό,τι φαίνεται αλλάζουν όλη την τροπή της υπόθεσης.

Νέα στοιχεία για το έγκλημα

Από το λογισμικό του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που υπήρχε στη μεζονέτα, προκύπτει ότι η ώρα αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από το καταγραφικό έχει γίνει πολύ νωρίτερα από την ώρα που έχει δηλώσει στην κατάθεσή του ο πιλότος.

Στο κινητό τηλέφωνο του πιλότου προκύπτει δραστηριότητα η οποία συμπίπτει με την ώρα που ο 32χρονος έχει καταθέσει ότι ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους ληστές, που ισχυρίζεται ότι είχαν εισβάλλει στο σπίτι του.

Η Καρολάιν, το μοιραίο εκείνο βράδυ, φέρεται να φορούσε ένα «έξυπνο ρολόι» το οποίο καταγράφει βιομετρικά στοιχεία. Οι καρδιακοί παλμοί της, φέρονται να έχουν σταματήσει, σε χρόνο που δεν συμπίπτει με τον χρόνο θανάτου της, όπως έχει δηλώσει στην κατάθεσή του ο πιλότος.

Ο 32χρονος στην κατάθεσή του είχε υποστηρίξει ότι τρεις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά λίγο μετά τις 04:30 τα ξημερώματα. Τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια σκότωσαν τη σύζυγό του δίπλα στο παιδί τους και έφυγαν παίρνοντας περίπου 12.000 ευρώ.