Ρεσιτάλ υποκρισίας επέδειξε σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας εξιχνίασης της δολοφονίας της συζύγου του, της 20χρονης Καρολάιν, ο 32χρονος πιλότος.

Μέχρι σήμερα αποφάσισε να παίζει θέατρο, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή εμφανιζόταν κοντά στην οικογένεια της Καρολάιν, που έδειχνε να τον στηρίζει σαν να ήταν δικό τους παιδί.

Ωστόσο, το αποκορύφωμα ήρθε χθες, ελάχιστες ώρες πριν ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη.

Ο 32χρονος φτάνει το πρωί της Πέμπτης στην Αλόννησο για να παραβρεθεί στο μνημόσυνο της γυναίκας του και ο φακός απαθανατίζει τον ίδιο αγκαλιά με την μητέρα της Καρολάϊν.

Η μητέρα της Καρολάιν σπαράζει στο κλάμα για τον χαμό του παιδιού της, χωρίς να γνωρίζει πως αγκαλιάζει τον ίδιο τον δολοφόνο.

Ο ίδιος, σε άλλη μια σκηνή για… Όσκαρ ερμηνείας, δείχνει συγκλονισμένος και δακρυσμένος.

Σύμφωνα με τα όσα κατάφερε να μοιραστεί με τους οικείους της η μητέρα της άτυχης κοπέλας, ο 32χρονος πιλότος την ενημέρωνε για τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ ταυτόχρονα την αποχαιρετούσε καθώς δεν μπορούσε να παραμένει άλλο στο νησί.

Όπως ανέφερε, ο 32χρονος της είπε οτι έπρεπε άμεσα να αποχωρήσει από την Αλόνησσο, προκειμένου να μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να «αναγνωρίσει κάποιον ύποπτο», που είχε συλληφθεί για τη δολοφονία της γυναίκας του.