Φανερά συγκινημένος, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝοτιοΑνατολικής Αττικής, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την άποψη ότι ο 32χρονος πιλότος δεν ήταν απλά θύμα της υπόθεσης, συγχαίρει τους συναδέλφους του για την εξιχνίαση της δολοφονίας.

Συγκίνηση για την εξιχνίαση της υπόθεσης

«Προσπάθησα να ενημερώσω τους πολίτες που πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στην ΕΛ.ΑΣ, να μη θίξω πρόσωπα και πράγματα και να μη δημιουργήσω πρόβλημα στις έρευνες».

Εξίσου συγκινητική είναι και η ανάρτηση στο Facebook του αστυνομικού, Χρήστου Βαρδίκου. Πρόκειται για τον άνθρωπο που πήρε στην αγκαλιά του το μωρό της αδικοχαμένης Καρολάιν, το οποίο έκλαιγε γοερά, για να το ηρεμήσει και να το απομακρύνει από τον τόπο της φρίκης στα Γλυκά Νερά.

Μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ομολογία του συζύγου του θύματος, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο Χρήστος Βαρδίκος έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Ομολογία του δράστη… και κάπως έτσι γράφεται, ουσιαστικά, ο επίλογος στο έγκλημα που συγκλόνισε… Ένας επίλογος που κανείς μας δεν ήθελε να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει… κι όμως… το απόλυτο μαύρο… με την ομολογία του, το απόλυτο μαύρο κατέκλυσε την ψυχή μου. Η Λυδία «μου», το μωρό «μου», σήμερα έμεινε ορφανό από γονείς… Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί της, όπως και οι προσευχές όλης της Ελλάδας…».

«Νιώθω περήφανος για αυτόν τον συνάδελφό μου και λέω ότι αυτή είναι η Ελληνική Αστυνομία», υπογράμμισε ο κ. Καλλιακμάνης, σημειώνοντας πως η αστυνομία «είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας».