Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο Βούλγαρος, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό και την παράνομη κατακράτηση 50χρονης.

Η άτυχη γυναίκα ήταν στην πολυκατοικία που βρίσκεται και το διαμέρισμα του 35χρονου, προκειμένου να καθαρίσει τους κοινόχρηστους χώρους, όταν δέχθηκε επίθεση.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και της ΟΠΚΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είχε βρει καταφύγιο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, στο σπίτι ενός άλλου άνδρα.

Φρίκη το 2015

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για κακοποιό με βαρύ παρελθόν, καθώς το 2015 βίασε φοιτήτρια και επιχείρησε να τη δολοφονήσει, ενώ επιτέθηκε και στον σκύλο της. Στη συνέχεια συνελήφθη, οδηγήθηκε στη φυλακή και αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του 2020.

Η 20χρονη τότε φοιτήτρια έζησε στιγμές απόλυτης φρίκης, καθώς ο Βούλγαρος τη βίασε μέσα στο διαμέρισμά της, και προσπάθησε να τη σκοτώσει. Οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ο δράστης ήταν βιασμός, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου για τα ζώα συντροφιάς.

Ο I. L. γεννηθείς το 1986 στη Βουλγαρία, καταδικάστηκε για βιασμό σε ποινή κάθειρξης δώδεκα (12) ετών.

Στη φυλακή

Αποφυλακίστηκε στις 14 Αυγούστου 2020, με το υπ’ αριθμ. 149/13-8-2020 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών, «σύμφωνα με τα άρθρα 105-110 προϊσχύσαντος ΠΚ», αφού εξέτισε τέσσερα (4) έτη, πέντε (5) μήνες και ένδεκα (11) ημέρες και του υπολογίστηκαν ευεργετικά 935 ημέρες («μεροκάματα»).