Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να απολογηθεί, ο 35χρονος Βούλγαρος ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε επανειλημμένα και ξυλοκόπησε άγρια την 50χρονη καθαρίστρια στο διαμέρισμά του στα Πετράλωνα.

Σε βάρος του 35χρονου άνδρα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Ειδικότερα, για αρπαγή, βιασμό κατ´ εξακολούθηση, αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί του συνελήφθη και ένας άνδρας, κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία.

Παρίστανε τον ζητιάνο για αποπροσανατολίσει την ΕΛΑΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο 35χρονος είχε φύγει από τα Πετράλωνα για να χαθούν τα ίχνη του, αλλά από τη στιγμή που είχε ταυτοποιηθεί ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του από τις Αρχές.

Η ΕΛΑΣ εντόπισαν τον αλλοδαπό στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ βρισκόταν στον δρόμο παριστάνοντας τον άστεγο ζητιάνο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ.

Ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί το 2015 για τον βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων, ενώ αποφυλακίστηκε το 2020.

Στην κατάθεση της, η άτυχη 50χρονη περιέγραψε λεπτό προς λεπτό στους αστυνομικούς τα όσα εφιαλτικά έζησε στα χέρια του βιαστή της.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως η ίδια πήγε το πρωί να καθαρίσει την πολυκατοικία, και ενώ περίμενε το ασανσέρ, ο 35χρονος την έπιασε από το λαιμό και την έσυρε στο διαμέρισμά του εκεί όπου τη βίασε και την ξυλοκόπησε επανειλημμένα.

Συγκλονίζει η κατάθεση της 50χρονης

«Δουλεύω καθαρίστρια 3 χρόνια στην πολυκατοικία επί της οδού Συμμαχίδων 11 στα Πετράλωνα. Σήμερα κατά την ώρα 8:00 πήγαινα να καθαρίσω. Εκεί που περίμενα το ασανσέρ, με τράβηξε από το λαιμό ένας άντρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι του στο ισόγειο. Αυτός ήθελε να κάνει σεξ. Με έπνιγε, μου έβαλε τα χέρια του στο λαιμό. Με είχε γυμνή όλη μέρα. Με πήγε στο δωμάτιό του και με βίασε. Το έκανε και στο μπάνιο. Με χτύπαγε στο πρόσωπο πολύ, με τα χέρια του. Με βίασε πολλές φορές [...] Δεν έβαλε προφυλακτικό.

Κάποια στιγμή γύρω στις 5 το απόγευμα αυτός πήγε στην κουζίνα να φτιάξει φαγητό. Πρόσεξα ότι στην πόρτα ήταν το κλειδί. Εγώ το άνοιξα και πήγα σε ένα μπαλκόνι που βλέπει στον ακάλυπτο. Άρχισα να φωνάζω. Κατάφερα και πήγα στο διπλανό σπίτι και ξέφυγα. Μετά ήρθα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Τον άντρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν είχαμε μιλήσει άλλη φορά, ούτε μαλώσαμε.

Είμαι 27 χρόνια στην Ελλάδα και καταλαβαίνω τα ελληνικά. Θέλω να τιμωρηθεί ο άντρας. Θα σας μιλήσω και άλλη φορά, όταν βγω από το νοσοκομείο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα, είμαι ταραγμένη. Θα ήθελα να εξεταστώ από ιατροδικαστή. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».