Θέμα χρόνου είναι πλέον η δικαστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επομένων ωρών θα κριθεί το αίτημα από τη μητέρα δολοφονημένης Καρολάιν, να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού.

Μετά το σοκ της δολοφονίας στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και της απώλειας της μητέρας του, η 11 μηνών Λυδία χρειάζεται ένα πλέγμα ασφάλειας και προστασίας. Σε αυτό συγκλίνουν οι ειδικοί που επιμένουν ότι προτεραιότητα θα πρέπει να είναι το καλύτερο για το μέλλον αυτού του παιδιού.

Από τη μια πλευρά η οικογένεια της Κάρολαιν ζητά αποκλειστική επιμέλεια και από την άλλη οι γονείς του συζυγοκτόνου ζητούν από κοινού ανατροφή. Η απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια αναμένεται αύριο Δευτέρα από τις αρμόδιες αρχές.

Η οικογένεια του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου έχει καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, αίτημα που ζητάει επιμέλεια από κοινού.

Μεταξύ άλλων, η οικογένεια του προφυλακισμένου πιλότου προτείνει το παιδί να μοιράζεται το χρόνο ανάμεσα στις δύο πλευρές, το μισό χρόνο να ζει στην Αθήνα και το άλλο μισό στην Αλόννησο.