Ο πελάτης του σέβεται την απόφαση καθώς «το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλύτερο για το παιδί», ανέφερε ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, καλούμενος να σχολιάσει την εισαγγελική απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

 Υπενθυμίζεται πως η Εισαγγελέας Ανηλίκων αποφάσισε να δώσει την προσωρινή επιμέλεια στη μητέρα της 20χρονης, ενώ αφαιρέθηκε και η γονική μέριμνα από τον 33χρονο.

 Η οικογένεια του 33χρονου πιλότου θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει την ενός έτους Λυδία, 5 ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι, μόνο στην Αλόννησο.

 Η μητέρα της δολοφονηθείσας ταξίδεψε χθες στην Αθήνα ώστε να παραλάβει την εγγονή της. 

Η πρώτη αντίδραση του συζυγοκτόνου

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, ο οποίος είχε μιλήσεις και χθες στο MEGA, ο πιλότος αποδέχθηκε την απόφαση της δικαιοσύνης, αφού όπως ο ίδιος είχε δηλώσει πρώτο μέλημα είναι η ασφάλεια του παιδιού.

 «Προφανώς υπάρχει αποδοχή για την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων. Το μοναδικό που λέει ο εντολέας μου είναι ‘το καλύτερο δυνατό για το τέκνο μου’. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η δικαιοσύνη και αυτή και μόνο θα κρίνει ποιες είναι οι απαραίτητες συνθήκες, πώς πρέπει να είναι η επιμέλεια και πώς πρέπει να είναι η επικοινωνία για αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

 Σχετικά με τη διαδικασία, ο 33χρονος πιλότος αρνήθηκε όσα έχει αναφέρει η συνήγορος πολιτικής αγωγής, αναφορικά με τη διαδικασία της κηδείας.

 Ο πιλότος αρνείται ότι ζήτησε λεφτά για το φέρετρο της γυναίκας του από τη μητέρα της, όπως έχει αναφερθεί, ενώ αρνείται και τις υπόλοιπες κατηγορίες που του αποδίδονται από την πολιτική αγωγή.