Το μικρό κορίτσι έφτασε χθες το απόγευμα στο σπίτι των παππούδων του.

Η Αλόννησος πλέον θα είναι το σπίτι της μικρής Λυδίας, του κοριτσιού που έμελλε να συγκινήσει την κοινή γνώμη, καθώς δεν ήταν λίγοι όσοι αγωνιούσαν για το σχεδόν ενός έτους μωρό και για την ακρίβεια για την τύχη που θα είχε ως προς την ψυχολογική ανάπλασή του.

Πλέον όλο το νησί διατηρεί μια τεράστια αγκαλιά για τη μικρή Λυδία. Κάτοικοι, γνωστοί της οικογένειας αλλά και ξένοι έχουν μονάχα καλά λόγια να πουν.

Η γιαγιά Σούζαν στα μάτια της Λυδίας βλέπει την κόρη που έχασε τόσο άδικα. Το κλάμα και το γέλιο της μικρής η μόνη παρηγοριά στον πόνο της. Η μικρή Λυδία θα μεγαλώσει στα ιδία μέρη που μεγάλωσε και η μητέρα της.
Θα κάνει τα πρώτα της βήματα. Θα πει τις πρώτες της λέξεις. Θα παίξει στην ίδια πλατεία. Θα πάει στο ίδιο σχολείο.

Στο πλευρό της οικογένειας θα σταθούν ειδικοί παιδοψυχολόγοι προκειμένου η μικρή να μάθει όταν και όπως πρέπει τον τρόπο που η μητέρα της έφυγε από τη ζωή.

Η απόφαση της εισαγγελίας γέμισε χαρά τους κατοίκους της Αλοννήσου. Όλο το νησί μία γροθιά. Ίσως έτσι επουλωθούν οι πληγές.

Τι λένε οι κάτοικοι για την επιστροφή της μικρής Λυδίας

Ανακούφιση και χαρά νιώθουν όλοι οι κάτοικοι στο νησί, καθώς η Λυδία βρίσκεται στο νησί και μεγαλώνει στο σπίτι όπου μεγάλωσε και η Καρολάιν. Μιλούν με τα καλύτερα λόγια την οικογένεια της Καρολάιν.
Συγκεκριμένα υποστηρίζουν πως, η Σούζαν είναι πολύ χαρούμενη που έχει στην αγκαλιά της το εγγόνι της και ο παππους της, Ντέιβιντ Κράουτς, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί είχε να δει τη Λυδία από τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Δείτε το βίντεο