Μια ενδεχόμενη άλλη διάσταση δίνουν Βρετανικά δημοσιεύματα για το τι είναι πιθανό να κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Κάρολάιν από την σύζυγό της. Η Βρετανίδα μητέρα, Κάρολαιν Κράουτς δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της «αφού έμαθε ότι διακινούσε ναρκωτικά ο σύζυγός της», έγραψε η Mirror, κάνοντας λόγο για σχετικές έρευνες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο άρθρο οι ερευνητές ψάχνουν τα οικονομικά του Αναγνωστόπουλου και τις πηγές εσόδων του, καθώς σύμφωνα με την εν λόγω εφημερίδα, έχουν δημιουργηθεί υποψίες για το πως το ζευγάρι κατάφερνε να κάνει πολυτελή ζωή.

Οι υποψίες για την πολυτελή ζωή

Οι υποψίες βάση του άρθρου προκύπτουν από το γεγονός οτι το ζευγάρι λίγο πριν τη δολοφονία της 20χρονης, είχε κάνει ένα πολυτελές ταξίδι στο Ντουμπάι, ενώ παράλληλα είχε δαπανήσει το ποσό των 54.000 ευρώ για την αγορά γης. Σημειώνεται ότι σχεδίαζε να χτίσει ένα σπίτι αξίας 160.000 ευρώ.

Ωστόσο, όπως δήλωσε ο πιλότος μέσα από την φυλακή στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS τους βοηθούσαν οι γονείς και των δύο. «Από κοινού και οι γονείς της γυναίκας μου, αλλά και οι δικοί μου συνεισέφεραν όπως μπορούσαν, όπως κάνουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μας».

Υπόνοιες και από τον πατέρα της Καρολάιν

Για ανάλογους φόβους ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλεκόταν σε παράνομες δραστηριότητες μίλησε με άρθρο της και η Daily Mail. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα υποστήριξε ότι η Ελληνική Αστυνομία ερευνά αν ο πιλότος ελικοπτέρων και σύζυγος της Κάρολαιν «διακινούσε ναρκωτικά για καρτέλ και ίσως σκότωσε τη Βρετανίδα σύζυγό του όταν αυτή το ανακάλυψε».

Το ενδεχόμενο δεν απέκλεισε ούτε ο πατέρας της Κάρολάιν όταν πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη σε Βρετανικό μέσο («The Sun»). «Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Η κόρη μου ήταν ενα άτομο που ήθελε τη δικαιοσύνη, ήθελε τα πράγματα να είναι σωστά».

Μιλώντας στο LIVE NEWS πάντως ο πιλότος ελικοπτέρων έχει δεσμευθεί ότι θα δώσει απαντήσεις σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. «Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού μου και θα συνεργαστώ απολυτά προς αυτή την κατεύθυνση στον ανακριτή. Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας», ανέφερε συγκεκριμένα.

Η πώληση του πατρικού στη Λάρισα

Πάντως, όπως μετέδωσε αποκλειστικά η εκπομπή LIVE NEWS, ο πιλότος είχε κι άλλο έσοδο. Η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πούλησε το πατρικό της που βρίσκεται στη Λάρισα, προκειμένου να συνεισφέρει οικονομικά στην αγορά του οικοπέδου. Τα χρήματα που έλαβαν από την πώληση ανέρχονταν στα 100.000 ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν ισόποσα στον 33χρονο και τον αδερφό του, και ένα ποσό κράτησε η οικογένειά του.

Η απάντηση του συζυγοκτόνου

Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο συζυγοκτόνος, με νέο μήνυμά του, στον ΑΝΤ1 αυτή τη φορά, αρνήθηκε τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και επέμεινε ότι η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν προσχεδιασμένη. «Η θέση μου είναι πάγια. Αρνούμαι όσα γράφονται για μένα» ανέφερε.