Σε μηχανή πάρτι εξελίχθηκε τις τελευταίες μέρες πασίγνωστο beach bar στον Άλιμο, με αποτέλεσμα πάνω από 100 άτομα να βρεθούν θετικά στον κοροναϊό.

«Εγώ ήμουν αυτό το Σαββατοκύριακο και μάθαμε από Δευτέρα ότι είχαν πάρα πολλά κρούσματα και παρότι είμαι εμβολιασμένος, έτρεξα να κάνω το rapid test», είπε ο Νίκος Μόρτος, που παρευρέθηκε στο πάρτι, μιλώντας στο Live News του Mega.

Η μουσική στη διαπασών, το αλκοόλ ρέει άφθονο και δεκάδες νεαροί λικνίζονται στους ρυθμούς των beat μέχρι το πρωί…

«Ήταν το μπαρ γεμάτο, οι παραλίες γεμάτες, οι τουαλέτες γεμάτες, έξω γεμάτη η ουρά. Ήμασταν σαν μυρμήγκια. Σίγουρα 2.000 άτομα. Το πάρτι ξεκίνησε στις 9 και τελείωσε στις 2:30», ανέφερε μία άλλη θαμώνας.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, το πάρτι μεταφερόταν από τις μπάρες και τα τραπέζια στις ξαπλώστρες της παραλίας και εκεί χανόταν κάθε μέτρο.

Μετά το ολονύχτιο ξεφάντωμα, ήρθε η… «λυπητερή».

Η θετικότητα στο παραλιακό μέτωπο εκτοξεύθηκε στα ύψη.

Εκεί όπου το 66% των νέων κρουσμάτων αφορούν εφήβους και νέους από 15 έως 24 ετών.

«Θέλω να ξέρω ότι είμαι καλά και γι’ αυτό έσπευσα να κάνω το τεστ, παρότι είμαι εμβολιασμένος», πρόσθεσε ο κ. Μόρτος.

Ο έλεγχος χάθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος είχαν χωρίσει το μαγαζί σε τέσσερις ζώνες, οι οποίες είχαν και διαφορετικές τιμές χρέωσης.

Αν και τα κρούσματα μέχρι στιγμής είναι 100, μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να φανερωθεί η πραγματική τους διάσταση.

Να σημειωθεί ότι, μετά τις εξελίξεις, οι υπεύθυνοι του χώρου διασκέδασης αποφάσισαν να ακυρώσουν παρόμοιες εκδηλώσεις το επόμενο διάστημα, μέχρι και τις 14 Ιουλίου.