Σχεδιο_χωρις_τιτλο_-_2021-07-13T173852_432
Ελλάδα

Ηλιούπολη: Τρίτη σύλληψη για την κακοποίηση της 19χρονης - Στη φυλακή ο αστυνομικός και ο πατέρας της κοπέλας

Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Σε τρίτη σύλληψη, προχώρησε η Αστυνομία αναφορικά με την υπόθεση της κακοποίησης της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη από τον αστυνομικό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «πρόκειται για ημεδαπό ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ακόμα, στην ανακοίνωση τονίζεται πως «στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων».

Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη 

«Σε συνέχεια του από 11-07-2021 Δελτίου Τύπου, που αφορούσε στη σύλληψη αστυνομικού και ιδιώτη, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης σε βάρος της ημεδαπής.

Πρόκειται για ημεδαπό ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ακολούθως, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων».

Στη φυλακή ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης

Νωρίτερα, τόσο ο αστυνομικός, όσο και ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους στην 16η ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι δήλωσαν αθώοι στις απολογίες του για τα 14 αδικήματα που αντιμετωπίζουν σε βαθμό πλημμεληματος και κακουργηματος.