Το πανελλήνιο έχει σοκάρει το απίστευτο σκηνικό βίας και βαρβαρότητας που διαδραματίστηκε χθες στον Άλιμο με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι ομάδα ανηλίκων, αποτελούμενη από έξι αγόρια και τρία κορίτσια, επιτέθηκε σε έναν 14χρονο για να του πάρει το κινητό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των ανηλίκων έβαλε στόχο το θύμα, τον περικύκλωσε και άρχισε να τον χτυπάει, ενώ οι δράστες έφτασαν στο σημείο να μαχαιρώσουν τρεις φορές τον 14χρονο, στα πλευρά.

Πολλοί ήταν οι μάρτυρες, που βρέθηκαν στον τόπο της ληστείας, καθώς η επίθεση έγινε υπό το φως της ημέρας, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την Άμεση Δράση, άνδρες της οποίας προχώρησαν σε εννέα προσαγωγές.

Εκτός κινδύνου ο 14χρονος που τον μαχαίρωσαν τρεις φορές

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Τα εννέα άτομα που προσήγαγε η αστυνομία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ανηλίκων με κατηγορίες για ληστεία και σχετικά με το νόμο περί όπλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους συλληφθέντες είναι γνωστός στις αρχές, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε συλληφθεί για άλλες ληστείες σε Ηλιούπολη και Γλυφάδα.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται η ομάδα παιδιών που τρέχει προς το μέρος του 14χρονου και στη συνέχεια αποχωρεί, αφού έχει μαχαιρώσει τρεις φορές το θύμα.