Μουδιασμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις στη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο, καθώς ο 30χρονος ομολόγησε εν τέλει πως σκότωσε την 26χρονη Γαρυφαλλιά σπρώχνοντας την στα βράχια και αφήνοντας την αβοήθητη στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, μετά από ώρες ανάκρισης, ο ίδιος «έσπασε» και παραδέχτηκε πως δολοφόνησε την φίλη του, με την οποία ήταν στη περιοχή για διακοπές.

«Τσακωνόμασταν συχνά, με ειρωνευόταν», υποστηρίζει ο 30χρονος

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από την ομολογία του δράστη, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να ρίξει το…φταίξιμο στην 26χρονη, λέγοντας πως τελευταία τον ειρωνευόταν συνεχώς.

«Το τελευταίο διάστημα τσακωνόμασταν συχνά και οι καβγάδες ήταν έντονοι. Με ειρωνευόταν και με πρόσβαλλε κι αυτή ήταν η κυριότερη αιτία της έντασης μεταξύ μας. Αυτό έγινε και την ημέρα που ήμαστε μέσα στο αυτοκίνητο, προχθές. Αρχίζαμε να φωνάζουμε και να τσακωνόμαστε. Τράβηξα κατά λάθος το χειρόφρενο, έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το αμάξι βγήκε από το δρόμο».

Με αυτά τα λόγια ο 30χρονος προσπάθησε να δικαιολογήσει το πώς έφτασε στο σημείο να σπρώξει την 26χρονη φίλη του από τα βράχια και να βρει το θάνατο στη Φολέγανδρο.

Ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι έπεσε στη θάλασσα και ο ίδιος

«Έπεσα στη θάλασσα, είδα πως ήταν νεκρή και έφυγα».

Ωστόσο στη συνέχεια, ο 30χρονος είπε στους αστυνομικούς πως εν τέλει εγκατέλειψε στη θάλασσα την 26χρονη μόλις διαπίστωσε ότι η άτυχη κοπέλα είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Αφού ο 30χρονος εγκατέλειψε την Γαρυφαλλιά, κυκλοφορούσε τραυματισμένος στο νησί, φορώντας το μαγιό του.